Magone Liedeskalna. Foto: Instagram @magone.burka

Iedvesmojoties no lielā pieprasījuma saņemt Valentīndienā sveicienu no pašmāju šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas, dzejniece tagad piedāvā interesentiem pasūtīt sveicienus no viņas 8. martam – Sieviešu dienai par godu.

“Tagad iespēja pieteikties 8. marta sveicieniem. Protams, cits rauks degunu: ko tad tādi svētki, tie jau tādi “PSRS-šņiku”! Bet, nu kāpēc – tulpītes un labi vārdi nekad nav lieki, lai tie vai kādi svētki! Ja tev ir padomā kāds sveicamais, kolektīvs, kolēģīte, droši dod ziņu!” vietnē “Instagram” publicētajā video saka Magone.

Ja par Valentīndienas sveicienu viņa vēlējās sanemt 11 eiro, bet pēc tam, saskaroties ar ārkārtīgi lielu pieprasījumu – 20 eiro, tad šoreiz cena ir cita. “Ceniņas – desmitnieks. Nav arī dārgi, tā kā “dešuks” šur vai tur, es domāju, liels prieks ieraudzīt Magoni savā telefonā ir vairāk vērts par to “dešuku”,” teic Magone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Jau vēstīts, ka Magone Liedeskalna, tuvojoties visu mīlētāju dienai, saviem sekotājiem un citiem interesentiem piedāvājusi sagatavot Valentīndienas sveicienu. Pieprasījums pēc tiem izrādījies tik liels, ka, dzejnieces vārdiem runājot, ar pasūtījumiem pierakstīta pilna klade.

“Cukurgailīt un cukura vistiņa! Pavisam drīz jau būs Valentīndiena un, lai pārsteigtu savu mīļoto, visforšāko, vissuperīgāko otro pusīti, pasūti sveicieniņu Valentīndienā pie Magones! Īpašā svētku cena – 11 eirīši. Atcerieties, rozes vāzē būs nedēļu, Magones sveiciens gadiem paliks atmiņā un sirdī, un arī telefonā vai kādā citā viedierīcē!” ierakstā, kas publiskots vietnē “Instagram”, norādījusi Magone.

Lai gan daudzi patiesi izrādīja interesi par minēto piedāvājumu un vēlējās uzzināt, kā iespējams sazināties ar Magoni, kāds arī iekomentējis, ka tas esot Kombuļu Ineses bizness, un neesot labi tā špikot. Kā zināms, savulaik šādu iespēju – saņemt īpašu video sveicienu dzimšanas dienā vai citos svētkos – piedāvāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Interesentu saņemt sveicienu no Magones netrūcis, jo pavisam drīz Magone vietnē “Instagram” publiskojusi jaunu video ierakstu, kurā norāda: “Mani mīļie dārgie gailīši, vistiņas, cukurdupsīši un pārējie ļaudis! Jūs esat gan uzspridzinājuši “Instagram”, gan manus telefonus. Ir tā, ka visas lētās vietas ir aizņemtas, man ir pilna klade ar pasūtījumiem, un es vairāk nevarēšu uzņemt klientus, jo ir jāpadara tas, kas ir sasūtīts. Tiešām pa divām kladēm tas darbs notiek. Ja nu galīgi ir tā, ka kāds tiešām grib un sirds dreb – “Magon, lūdzu!”, tas būs izņēmuma kārtā izdarāms, bet pa 20 eiro. Es vairs pa 11 [eiro] nespēju apkalpot.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Lasiet arī: Skatītāja pēc bijušā Dailes teātra aktiera Zalaka stāvizrādes vēršas drošības dienestā

Lasiet arī:  Izsolīs slavenību sagatavotus ziedojumus Ukrainas atbalstam

Lasiet arī: Akuratere atklāj, kas notiks ar grupu Pērkons pēc Kulakova aiziešanas mūžībā

Lasiet arī: «Absolūtā pirmā mīlestība» – Kristaps Strūbergs atkal attiecībās

Lasiet arī:  Leldei Ceriņai ne tikai jauns darbs, bet arī izskats

Lasiet arī: Tiktokeris Ralfs Kārkliņš: Cilvēki komentāros man ir novēlējuši mirt

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube