Foto: Pixabay

Daudzi cilvēki maldās, uzskatot, ka ikviens cilvēks, ar ko viņi izveido romantiskas attiecības, ir viņiem likteņa paredzēts. Nereti tā ir vienkārši iemīlēšanās, kas ar laiku pamazām sāk izgaist. Kā saprast, ka cilvēks ir tavs liktenis un tieši viņu tev paredzējuši augstākie spēki, portālam Wday atklāj ekstrasense un gaišreģe Kažetta Ahmetžanova.

Viņa aicina pievērst uzmanību likteņa sūtītajām zīmēm, kas norādīs, vai cilvēks tev blakus ir īstais.

Pravietiski sapņi

Dažreiz topošais dzīves partneris nāk sapņos vēl ilgi pirms iepazīšanās ar viņu. Augstākie spēki aktīvi strādā pie tā, lai sapņotājs sapnī uzzinātu par savu topošo mīļoto un, satiekot viņu dzīvē, nepaietu savam liktenīgajam cilvēkam garām. Satiekot dzīvē cilvēku, ko novēlējis liktenis, rodas iespaids, ka tas ir mīļotais no pagātnes, kurš dzīvē nav ienācis tāpat vien. Ikvienam dotas spējas redzēt šādas zīmes, tikai daudzi laikus neaptver to nozīmi un neizdara pareizos secinājumus.

Sajūta, ka šo cilvēku pazīsti sen

Satiekot šo cilvēku, rodas sajūta, ka esat pazīstami ļoti ilgu laiku. Rodas doma, ka mīļotais cilvēks ir kā “spogulis” tavā priekšā: viņā tu saskati iezīmes, manieres un ieradumus, kas līdzīgi taviem.

“Deja vu” efekts

“Deja vu” piedzīvo katrs cilvēks visas dzīves garumā. Zinātnieki uzskata, ka tie ir neironu darbības traucējumi vai atmiņas no mūsu aizmirstajiem sapņiem. Šis efekts rada sajūtu, ka ar savu dvēseles radinieku jau agrāk bijāt tikušies un tu viņu pazīsti jau daudzus gadus. Ir sajūta, ka tev iepriekš pietrūcis viena puzles gabaliņa, un nu tas beidzot ir atrasts un kopējā bilde ir salikta. Tā var notikt arī tad, ja cilvēki pazina viens otru iepriekšējās dzīvēs, stāsta ekstrasense.

Dažādas sakritības

Sakritības var būt dažādas un var nebūt uzreiz pamanāmas. Vārdi (radu, draugu, paziņu, jūsu), datumi, sapņi, kas stāsta par vieniem un tiem pašiem notikumiem, bet no dažādām pusēm, kā arī līdzīgi dzīvesstāsti. Var arī gadīties, ka jūsu pirmā tikšanās notikusi jums abiem neaizmirstamā vietā. Sakritības var saistīt ar dažādām dzīves jomām, arī ar hobijiem un interesēm.

Sajūta, ka pazūd laiks

Kad esi kopā ar savu cilvēku, laika jēdziens nepastāv. Stundas skrien vēja spārniem, un jūs joprojām jūtat, ka pietrūkst laika komunikācijai. Ar cilvēku, kurš ir paša likteņa lemts, tev vienmēr būs interesanti,  vienmēr atradīsiet par ko parunāt un kā kopā pavadīt laiku. Turklāt, kad esat kopā, miera, klusuma un komforta sajūta jūs nepamet, jums nav vēlēšanās doties prom.

Nolemtības sajūta

Tā ir sajūta, kad viss nostājas savās vietās. Tu sāc saprast, ka visu šo laiku esi meklējis tieši šo cilvēku. Viņš ienāca dzīvē, un viss kļuva viegli un saprotami. Šādā situācijā daudzi notikumi var paskriet garām, domstarpības burtiski pazūd, nav strīdu vai negatīvisma. Noteiktā laikā tu saproti, ka bez šī cilvēka neredzi nākotni, un visas grūtības izrādījās tikai faktori, kas veicināja jūsu tikšanos.

Ciparu atkārtošanās

Numeroloģija ir viena no visdrošākajām norādēm no Visuma. Droši vien ne reizi vien esat pamanījuši, ka noteiktā laika posmā jūsu acu priekšā bieži parādās vienu un to pašu skaitļu kombinācijas – šī ir viena no Visuma zīmēm. Kombinācijas, kā, piemēram, pulksteņa laiki  06:06; 12:21; 15:21; 22:22, signalizē par tikšanos ar likteni.

Lasiet arī:  No gliemeža par adītājām tramvajā – soctīklos iesmej par Rīgas satiksmes jauno logo

Lasiet arī: Kuldīdzniece, uzticoties krāpniekiem, zaudējusi vairāk nekā 160 000 eiro

Lasiet arī: Stradiņu ķilda: ierosina kriminālprocesu par projekta dokumentu nolaupīšanu

Lasiet arī: Kā tagad dēvēsim Maskačku? Soctīklos iesaka variantus, daži – īpaši amizanti

Lasiet arī: Skatītāja pēc bijušā Dailes teātra aktiera Zalaka stāvizrādes vēršas drošības dienestā

Lasiet arī: Lielā pieprasījuma iedvesmota, Magone piedāvā 8. marta sveicienus; cena – cita!

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube