Foto: Rīta kafija

Pēdējās februāra dienās mākoņi brīžiem atnesīs lietu, taču kopumā laiks būs pavasarīgi silts, jo gaisa temperatūra kā naktīs, tā arī dienās lielākoties būs augstāka par 0 grādu, daudzviet svārstoties ap 0…+6 grādiem.

Marta pirmajās dienās laiks būs sauss, nakts stundās gaisa temperatūra saglabāsies līdzīga kā februāra izskaņā, tomēr dienās vietām termometra stabiņš varētu sasniegt pat +10…+12 grādu atzīmi, informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Tuvākajās dienās Latvijā turpinās ieplūst siltāks gaiss, laiks būs lielākoties mākoņains un mierīgs.

Trešdiena, 28. februāris, Latvijā būs pelēcīga un lietaina – naktī vietām nedaudz uzlīs, savukārt dienā jau centrālajos un austrumu rajonos palaikam līs. Pūšot lēnam vējam, naktī daudzviet sabiezēs migla, kas saglabāsies arī no rīta. Ka naktī, tā arī dienā termometra stabiņš pieturēsies 0…+6 grādu robežās.

Ceturtdien nokrišņi pakāpeniski mitēsies – naktī un no rīta austrumu daļā gaidāms lietus un slapjš sniegs, dienā bez nokrišņiem. Dominējot lēnam dienvidu puses vējam, naktī vēl novērosim miglu un dūmaku. Gaisa temperatūra nakts stundās lielākoties būs -1…+2 grādu robežās. Dienas laikā gaiss iesils līdz +2…+4 grādiem.

Marta pirmās dienas iesāksies pavasarīgas – Latvijas teritorijai pietuvosies anticiklons, atmosfēras spiediens paaugstināsies, tādēļ dienas paies bez nokrišņiem un daudz biežāk uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra saglabāsies pozitīva – nedēļas nogalē vietām termometra stabiņš varētu sasniegt pat +12 grādu atzīmi.

Lasiet arī: Eksperti: Kara gadījumā aizbēgt no Latvijas, visticamāk, neizdotos

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Lasiet arī: Komponista Kulakova meita atklāj, kāda bijusi abu pēdējā saruna

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Esmu bijusi ļoti nepašpārliecināta

Lasiet arī: VID bijusī vadītāja Jaunzeme kompensācijā saņēmusi teju 22 000 eiro

Lasiet arī: «Kursīvs šogad modē» – CSDD, līdzīgi kā Pasažieru vilciens un Rīgas satiksme, nomaina logo

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube