Foto: Pixabay/radu_floryn22

Ir cilvēki, kam piemīt spējas dziedzināt, taču daudzi par to, iespējams, pat nenojauš. Pazīmes, kas par to varētu liecināt, portālam Wday atklājusi taroloģe Gaļina Janko.

Spēja sajust enerģiju

Viena no acīmredzamākajām dziednieka pazīmēm ir tā, ka jūs viegli identificējat un uztverat apkārtējo smalko enerģiju. Tas var izpausties dažādos veidos, taču, visticamāk, jūs to pamanīsiet, atrodoties citu cilvēku tuvumā. Jūs varat ieiet istabā un uzreiz sajust tās enerģiju un kopējo noskaņojumu bez jebkāda konteksta. Jūs arī esat ļoti jutīgs pret enerģētiskām izmaiņām cilvēkos, dzīvniekos un vietās. Tas ir tāpēc, ka dziednieki ir ļoti iejūtīgi un spēj sajust citu cilvēku noskaņojumu tikpat labi kā savējo.

Cilvēki jūsu klātbūtnē jūtas vieglāk

Cilvēki, ar kuriem jūs saskaraties, pamana, ka jūtas vieglāk pēc komunikācijas ar jums. Lai gan tas var nebūt pamanāms, atrašanās jūsu klātbūtnē rada nomierinošu un dziedinošu efektu uz citiem. Tas palīdz citiem attīrīties no sliktās enerģijas.

Jūs esat introverts

Dziednieki “dejo” starp redzamo un neredzamo pasauli. Ja esat dziednieks, jums var būt vēlēšanās atkāpties sevī, lai sasniegtu tās apziņas zonas, kurās jūtaties kā mājās. Jums ir nepieciešams laiks, lai atpūstos un uzlādētos, it īpaši pēc sociālās mijiedarbības ar cilvēkiem.

Jums patīk būt dabā

Viena no pazīmēm, ka esat dziednieks, ir tā, ka jums patiešām patīk būt ārā, dabā. Visticamāk, ka jūs pat varat tvert koku, kalnu un ūdens enerģiju, jo tiem visiem, tāpat kā jums, ir dziedniecisks spēks.

Jūs jūtat tirpšanas sajūtu savos enerģijas centros

Kā dziedniekam jums ir vairāk enerģijas nekā vidusmēra cilvēkam. Tas ir tāpēc, ka jūsu auras lauks ražo papildu enerģiju, lai kompensētu to, ko jūs zaudējat, sniedzot dziedināšanu citiem. Tādā veidā jūsu ķermenis var nodrošināt, ka jums ir pietiekami daudz enerģijas ikdienišķām lietām. Tomēr, ja jūsu ķermenī ir uzkrājusies liekā enerģija, jūs varat sajust spriedzi noteiktās vietās, lai to atbrīvotu. Dažreiz tas var izpausties kā galvassāpes, sāpes vēderā vai nepārvarama trauksme.

Svešinieki ar jums dalās savās problēmās

Vai esat kādreiz sācis tērzēt ar svešinieku, kurš uzreiz un negaidīti sāk dalīties ar informāciju par savu personīgo dzīvi? Tā ir zīme, ka esat dziednieks. Ja jums piemīt dziedinoša enerģija, citus cilvēkus zemapziņā tā piesaistīs un viņi jutīs, ka jūsu klātbūtne viņiem ir kā drošs patvērums. Cilvēki, kurus jūs labi nepazīstat, jutīsies ērti jūsu klātbūtnē izlādējot savas emocijas Tas notiek tāpēc, ka viņi intuitīvi saprot, ka jums ir atbildes, kas viņiem palīdzēs un viņus nomierinās.

Dzīvnieki un bērni tiecas pie jums

Ja dzīvnieki un bērni tiecas pie jums un atzinīgi vērtē jūsu klātbūtni, viņi bauda jūsu dziedinošo enerģiju. Tāpat kā jūs, dzīvnieki un mazuļi ir ārkārtīgi jutīgi pret apkārt esošajām vibrācijām.

Jums ir grūti atrasties pūlī

Jums kā dziedniekam ir īpaši grūti atrasties lielos ļaužu baros, jo jūs ātri uzņemat apkārtējo enerģiju. Iepirkšanās centros, koncertzālēs vai citās pārpildītās vietās jūs varat sajusties satraukts vai noguris.

Jūs esat ļoti radošs

Dziednieki izjūt vēlmi izteikties vairākos veidos, nevis tikai vārdos, tādēļ viņi bieži vien ir ļoti apdāvināti vizuālajā mākslā, mūzikā vai citās radošās jomās.

Smagi periodi dzīvē

Daudziem cilvēkiem, kuriem ir lemts kļūt par dziedniekiem, ir jāsastopas ar smagiem pārbaudījumiem. Tas var ietvert depresijas, trauksmes, vardarbības pārvarēšanu, sastapšanos ar enerģētiskajiem vampīriem un, iespējams, pat paranormālām parādībām.

Lasiet arī: VIDEO | X Faktora zvaigzne Emilija izdod otro singlu un laiž klajā  suvenīru līniju

Lasiet arī: VIDEO | Ivars Zviedris uzņēmis dokumentālu filmu par kapračiem

Lasiet arī: Jūras ērgļi Durbē – kas noticis desmit gados, kopš viņus pazīstam

Lasiet arī: VIDEO | Publicē dokumentālu dziesmu par Vijciema lāčiem

Lasiet arī: Deputāts un ārsts Jakovins Saeimas plenārsēdēs aizpilda pacientu kartītes

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 1. – 7. marts

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: dziedināšanadziednieka spējasDziedniekipazīmes

youtube icon
Abonēt youtube