Foto: Pixabay/natethurlowphotography

Vai pavasaris ienāks ne tikai dabā, bet arī sirdīs? Kas katru no zodiaka zīmēm sagaida personīgajā frontē 2024. gada martā, portālam Wday atklāj šamane, gaišreģe un astroloģe Kažetta Ahmetžanova.

Auns

Šomēnes jutīsies daudz kaislīgāk kā citkārt – gaidāms progress tiem Auniem, kas jau ir attiecībās. Ja esat viens, jūs varat just piesaisti kādam. Šis ir lielisks laiks, lai izteiktu savas jūtas un bez vilcināšanās liktu par sevi manīt tam cilvēkam, kurš jums iekritis sirdī. Stiprināsies jūsu emocionālā saikne ar partneri vai simpātiju.

Vērsis

Šis mēnesis ienesīs jūsu romantiskajās attiecībās stabilitāti un drošību. Tiks attīstīta esošā partnerība. Jūsu uzticība otrajai pusei kļūs stiprāka. Vientuļie var piesaistīt potenciālos pielūdzējus. Šajā laikā jums vajadzētu koncentrēties uz uzticības veidošanu un stiprināšanu. Veltiet laiku, lai pēc iespējas vairāk uzmanības pievērstu savam partnerim vai simpātijai.

Dvīņi

Martā Dvīņus personīgajā dzīvē gaida zināmas grūtības. Komunikācijas problēmas var radīt pārpratumus. Skaidri izsakiet savas domas un emocijas, lai izvairītos no pārpratumiem. Neprecētajiem, kuri gatavojas uzsākt jaunas attiecības, nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Veltiet laiku, lai saprastu, cik saderīgs esat ar potenciālo partneri.

Vēzis

Marts Vēžiem nesīs tikai pozitīvas lietas. Kļūsiet tuvāks savam partnerim un nostiprināsies emocionālā saikne. Vientuļie var satikt savu potenciālo partneri, kurš sapratīs viņu vērtības un vēlmes. Šis ir lielisks laiks, lai atklātu savu ievainojamību un izveidotu ilgstošas attiecības.

Lauva

Lauvas savās romantiskajās attiecībās piedzīvos kaisli un saviļņojumu. Kļūsiet tuvāks savam partnerim, un attiecības kļūs intensīvākas. Vientuļie var sastapt cilvēku, kas iekritīs sirdī. Tomēr neaizmirstiet ņemt vērā partnera vajadzības, attiecībās saglabājiet līdzsvaru starp “ņemt” un “dot”.

Jaunava

Šomēnes veltīsiet daudz laika tam, lai izpētītu savu mīlas dzīvi. Iespējams, jums būs jāveic daži pielāgojumi esošajās attiecībās. Ja esat viens, jums vajadzētu veltīt laiku personīgai izaugsmei. Veltiet laiku savu vajadzību atpazīšanai attiecībās.

Svari

Šomēnes piedzīvosiet romantisku svētlaimi. Tie, kas ir attiecībās, izbaudīs absolūtu līdzsvaru. Vientuļie satiks cilvēku, kurš iekaros ar savu intelektu. Iepazītā simpātija var jūs aizvest aizraujošā piedzīvojumā. Jūsu simpātiju pamatā pret šo personu būs viņa gudrība – tieši tā jums šobrīd ir vajadzīga.

Skorpions

Marts nesīs lielas pārmaiņas jūsu personīgajā dzīvē. Ja esat attiecībās, jums būs jāpārdzīvo vesela emociju vētra. Šīs emocijas palīdzēs labāk izprast attiecības. Ja jūs joprojām meklējat partneri, zvaigznes pareģo tikšanos ar kādu, kurš ļoti atšķiras no jums un var izaicināt jūsu domāšanas veidu. Sazinieties atklāti un nebaidieties būt ievainojams.

Strēlnieks

Šomēnes piedzīvosiet spilgtus iespaidus mīlas jomā. Daudz laika pavadīsiet kopā ar partneri, iepazīstot jaunas vietas – tas stiprinās jūsu saikni un ļaus labāk iepazīt vienam otru. Vientuļie var atrast kādu īpašu cilvēku. Šis ir laiks, kad jāizbauda katrs mirklis ar cilvēkiem, kas jums rūp.

Mežāzis

Šis ir stabilitātes un apņemšanās mēnesis. Iespējams, plānojat spert soli uz priekšu savās attiecībās un dalīties ar partneri savos ilgtermiņa plānos. Runājiet par to un strādājiet kopā pie savas savienības pamatiem. Koncentrējieties uz kopīgiem mērķiem, uzticību un apņemšanos. Vientuļos var piesaistīt kāds, kurš ir ambiciozs un mērķtiecīgs.

Ūdensvīrs

Šomēnes piedzīvosiet izrāvienu pašanalīzē – sapratīsiet, ko īsti vēlaties savā personīgajā dzīvē. Jūsu esošās attiecības var kļūt stiprākas, ja nolemsiet savus atklājumus likt lietā. Ja esat viens, jūs varētu piesaistīt kāds, kurš ir ļoti inteliģents un oriģināls.

Zivis

Esiet gatavi emocijām un atklājumiem piepildītam mēnesim. Jūs varat ar jaunu sparu just līdzi savam partnerim, un jūsu savstarpējā sapratne kļūs stiprāka. Tomēr paturiet prātā, ka ikvienam ir savas personīgās robežas – aizsargājiet savas un nepārkāpiet citu novilktās līnijas. Katru dienu veltiet laiku pašrefleksijai un pašaprūpei.

Lasiet arī:  Noskaidroti gada labākie kāzu fotogrāfi un videogrāfi Latvijā

Lasiet arī:  Vai trauki plīst uz laimi? Ko atklāj ezotēriķi un tautas gudrības

Lasiet arī:  Četras reizes tuvu nāvei – Gustavo uzraksta  autobiogrāfiju par pārdzīvoto un attiecību aizkulisēm

Lasiet arī: «Kariņš domā tikai un vienīgi par sevi» – Viņķele atklāj, ko nespēs piedot ekspremjeram

Lasiet arī: VIDEO | «Ko tu lūr’» – šovu zvaigzne Magone ierakstījusi dziesmu

Lasiet arī: Desmit pazīmes, kas liecina, ka tev piemīt dziednieka spējas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube