Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 8. līdz 14. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Lielāku uzmanību pievērsīsi tam, kā tu jūties savā darba vidē. Emocijas raisošas situācijas, kas tiks piedzīvotas, mudinās pieņemt nopietnu lēmumu. Tava pašsajūta ir rādītājs tam, vai tu esi vai neesi savā īstajā vietā. Jaunā sadarbība ar ārzemēm būs peļņu nesoša un veiksmīga arī ilgtermiņā.

Vērsis

Nāksies saskarties ar pārbaudījumiem, kas tiks uztverti kā grūtības. Nenobīsieties pie pirmajiem šķēršļiem, kas gadīsies ceļā pretī taviem panākumiem. Pārmaiņas darba vietā nāks par labu tavai personībai. Attiecībās ļaujies pārmaiņām, ja jūti, ka esošā situācija tevi vairs neapmierina.

Dvīņi

Jo vairāk tu apzināsies savu vērtību un cienīsi sevi, jo lielākas pārmaiņas redzēsi savā apkārtējā vidē.  Var rasties domstarpības ar kolēģiem. Piereģistrēšanās kādā iepazīšanās portālā var pārtapt skaistā romantiskā piedzīvojumā.

Vēzis

Labāka darba meklētājiem uzsmaidīs veiksme visnegaidītākajā veidā. Pārsteigumi ir gaidāmi ik uz soļa. Savā uzņēmējdarbībā strādājošajiem būs jāsakārto prioritātes, kurām veltīt laiku. Runājot ar daba devēju par iespējamo algas pielikumu, vēlams neļauties provokācijām.

Lauva

Ļaujoties izaicinājumam un savādākam darba stilam, atklāsi jaunus talantus. Nav vēlams ieguldīt lielākas naudas summas, ļaujoties pēdējā brīža ceļojumu piedāvājumiem. Nesasteidz notikumu gaitu, ja esi jaunu attiecību starta pozīcijā.

Jaunava

Nesaskaņas darba kolektīvā tiešā veidā var skart arī tavu reputāciju. Diezgan daudz enerģijas būs jāvelta saviem tiešajiem pienākumiem. Jābūt piesardzīgam attiecībā uz to, cik un kam kaut ko stāsti par savu darbu. Papildus izdevumi var rasties saistībā ar automašīnu.

Svari

Panākumi karjerā būs atkarīgi no tavas iniciatīvas. Pabīdot malā perfekcionismu, ļaujoties nelielam neprātam, tu spēsi paveikt varoņdarbus. Veiksme uzsmaidīs tiem, kuri nesen uzsākuši savu uzņēmējdarbību. Papildu peļņas iespējas saskatīs tie, kuri darbojas radošajā industrijā, radot svētkus citiem.

Skorpions

Vēlme radikāli nomainīt sava darba specifiku būs pareizā izvēle. Klāt nākušie pienākumi mudinās tevi tiekties uz vēl augstākām virsotnēm profesionālajā darbībā un vēl pamatīgāk izkopt savu meistarību. Veiksmīgs būs ieguldījums nodarbībās, kas būs vērtīgas tavai izaugsmei.

Strēlnieks

Ikdienas pienākumi radīs diezgan daudz rūpju. Savēlies darbu apjoms augs augumā aizvien lielāks un lielāks. Nāksies izvērtēt to, no kā atteikties, ko darīt savādāk un ko mainīt savā ikdienā. Izdabāšana savām vēlmēm var jūtami patukšot uzkrājumus un konta saturu.

Mežāzis

Veiksmīgi tiks atrisināta situācija, kas saistīta ar telpu maiņu. Jaunā vide iedvesmos darboties savā izvēlētajā jomā. Priecēs saņemtie pateicības vārdi un arī kāda vērtīga dāvaniņa no klientu puses. Kāda nozīmīga satikšanās saviļņos tevi līdz sirds dziļumiem.

Ūdensvīrs

Tiks realizēta kāda ideja, kas būs veiksmīgs pavediens ceļā uz tavu uzņēmējdarbību. Lielākoties paļaujies uz sevi, taču atceries, ka labs profesionāls un uzticams palīgs arī ir tavu tuvinieku lokā. Priecēs bankas konta saturs un ienākumi kopumā. Uzlabosies attiecības ar mīļoto cilvēku.

Zivis

Paraudzīsies tālāk un vērsi plašāku savu uzņēmējdarbības jomu. Īpaši ienesīgs laiks būs tiem, kuri nodarbojas ar izglītību, padomu sniegšanu un konsultēšanu. Romantisks noskaņojums, viegls flirts un dienas caurvītas ar smiekliem būs viens no taviem enerģijas avotiem. Atceries, kāds tu pats, to tu arī piesaisti. Ļaujies, lai tevi lutina!

Lasiet arī: Staltbriežu vajāšana Saldus novadā: gan šauti, gan mēģināti notriekt ar auto

Lasiet arī: Aicina VDD vērtēt Daugavpils mēra izteikumus par Latvijas robežas stiprināšanu

Lasiet arī: Samanta Tīna izdod Marokā tapušu sajūtu video Spēka dziesmai

Lasiet arī: Dumpis: Nebūšu tas, kurš raudās, ka neredzu

Lasiet arī:  VIDEO | «Mudaks tu esi, Stasik!» – Pugačova atbild Krievijas aizstāvim Mihailovam

Lasiet arī: Meklē ilgtermiņa nomnieku Mežotnes pils kompleksam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube