Foto: Pixabay

Katrai zodiaka zīmei ir savi trūkumi, taču, ja daži no tiem kaitina citus, citi kaitē pašam cilvēkam. Taroloģe un baltā ragana Adelīna Paņina portālam Wday atklāj, pie kā būtu jāstrādā katrai no zodiaka zīmēm, lai dzīve iemirdzētos jaunās krāsās.

Auns

Jūs domājat, ka nenopelnat pietiekami daudz naudas un jūsu darbs nav pietiekami prestižs, bet iegūtais diploms ir bezjēdzīgs. Vienlaikus jūs nedodat sev pietiekami daudz atelpas, tāpēc strādājat nepagurdami. Tas ir iemesls lepnumam, bet tajā pašā laikā liedz jums iespēju baudīt dzīves priekus un būt pašpārliecinātākam par sevi.

Vērsis

Sabiedrība ir izskalojusi jums smadzenes, ka ir grafiks, kas ir jāievēro un pēc kā noteikti jāvadās, taču jāiemācās saprast, ka tas nav nekas slikts, ja jūs vēl neesat precējies, neesat ieguvis augstāko izglītību vai vēl nedzīvojat savā mājā. Jums vēl ir laiks visu sakārtot. Jums nav jāsteidzas, pat, ja esat jau pieaudzis!

Dvīņi

Jūs nereti nejūtaties kā pieaugušais. Jums liekas, ka joprojām esat mazs bērns, kurš mēģina izdomāt, kurp dzīvē doties. Taču patiesībā tas nav nekas slikts, ja nemitīgi atrodaties sevis meklējumos – tāpat kā visi citi uz šīs planētas.

Vēzis

Jūs piešķirat pārāk lielu nozīmi mīlestībai un domājat, ka dzīvei nav jēgas, ja joprojām esat viens vai jums neveicas attiecībās. Taču jūsu dzīvē ir daudz citu jomu, kurās jums veicas! Pārtrauciet pievērst uzmanību tai daļai, kas vēl nav nostabilizējusies.

Lauva

Jums piemīt lielas cerības un ekspektācijas pret sevi un apkārtējiem, tāpēc jūs ieskauj veiksmīgi cilvēki. Taču tā kā daudzi jūsu draugi gūst panākumus, dažreiz jums šķiet, ka jūs atpaliekat un jūsu dzīvē nekas nenotiek. Atcerieties, ka katram ir savs ceļš. Jūs esat pilnīgi atšķirīgi cilvēki ar pilnīgi atšķirīgiem mērķiem.

Jaunava

Jūs slīkstat savās negatīvajās domās. Tā vietā, lai iedrošinātu un apbalvotu sevi, kad sasniedzat kaut ko nozīmīgu, jūs pavadāt laiku, kritizējot sevi par katru sīkumu. Jūs esat pats sev ienaidnieks, tā vietā, lai kļūtu pats sev par labāko draugu.

Svari

Jūsu dzīve nav tieši tāda, kādu plānojāt jaunībā, un tas jūs biedē. Taču novirzīšanās no kursa ne vienmēr ir slikta lieta. Šī varētu būt labākā lieta, kas ar jums jebkad ir notikusi. Dzīve ir neparedzama. Jūs nevarat plānot katru soli. Ir jāiemācās to pieņemt.

Skorpions

Jums šķiet, ka jūs iznīcināt visu labo, ko dzīve jums sniedz, taču tas tā nebūt nav. Attiecības beidzas, ģimenes izjūk, cilvēki piedzīvo atlaišanu no darba – tas, ka jūs piedzīvojat neveiksmes, nenozīmē, ka esat to cēlonis. Dažreiz tās ir nejaušības, citreiz – neizbēgami notikumi.

Strēlnieks

Jūs ieskauj nepareizie cilvēki, kuri liek jums justies tā, it kā  jūs nebūtu pietiekami labs un citu cienīgs. Jums ir jāatbrīvojas no šiem toksiskajiem cilvēkiem, pat ja pazīstat viņus jau sen un viņus mīlat. Jums ir jādara tas, kas ir labākais jūsu garīgajai veselībai.

Mežāzis

Iespējams, jūsu vecāki vēlējās, lai jūs studētu citā specialitātē, un varbūt draugi saka, ka iecerētais jums neizdosies. Vai varbūt jūs darbā nedarāt tieši to, ko vēlaties. Galu galā jums ir jāatceras, ka jūs nevarat izpatikt visiem. Daži cilvēki jūs nekad nesapratīs, bet jums ir jāturpina iet savs izvēlētais ceļš.

Ūdensvīrs

Jums bieži šķiet, ka jūs nododat sevi un neesat īsti tur, kur vēlaties būt, turklāt baidāties, ka paliksiet šajā vietā uz visiem laikiem. Atcerieties, ka ir normāli nedaudz apstāties un kavēties, jo ir nepieciešams laiks, lai sasniegtu savus sapņus. Jūs nevarat vienkārši sasist plaukstas un momentā gūt panākumus, jums jābūt pacietīgam.

Zivis

Jūs jūtaties nostalģiski un tā, it kā jūsu dzīve ir haoss, bet ikdiena, kļūstot vecākam, top tikai sarežģītāka. Jūs neredzat savus draugus tik bieži kā bērnībā, jūs neguļat pietiekami daudz, jūs nejūtaties tik enerģisks kā agrāk – jums ir jāsaprot, ka tā ir daļa no pieaugšanas. Jūs neesat neveiksmīgs, jūs esat tāds pats kā visi citi pieaugušie.

Lasiet arī: Intoksikācijas gadījumu dēļ PVD uzdod apturēt D vitamīna pilienu izplatīšanu

Lasiet arī: Eksprezidents Bērziņš nosoda Repšes rīcību, baidot tautu ar karu Latvijā

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Lasiet arī: Mūrniece pastiprina apsardzi īpašumam uzmācīgu vīriešu dēļ

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze martam: gaidāms ļoti romantisks mēnesis

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube