Lelde Ceriņa. Foto: Instagram @leldecerina

“Sadziedēšanās prasot nevis vienkārši laiku, bet daudz jaunu pieredžu radīšanu, kas aizstāj iepriekšējo un ļauj sevi iepazīt vēl intīmāk un patiesāk,” sociālajā tīklā “Instagram” ierakstījusi TV3 laika ziņu moderatore Lelde Ceriņa.

“Un tā ir tikai mūsu pašu izvēle, – noslēgties vai turpināt būt klātesošiem un atvērtiem skolniekiem savā ceļā. Lai Tev un arī man, vienmēr pietiek drosmes izvēlēties otro,” ierakstā norāda Ceriņa.

Pie ieraksta viņa arī publiskojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama melnā kleitā ar dziļu dekoltē.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Kā vēstīts, februāra sākumā, pirmo reizi izejot sabiedrībā pēc šķiršanās no Aivja Ceriņa un apmeklējot mākslas centru “Zuzeum”, daudzi pamanīja, ka Lelde Ceriņa vizuāli mainījusies. Kuluāros sāka runāt, ka viņa veikusi deguna formas korekciju.

Savulaik – “STV Pirmā!” raidījumā “Kristīnes Virsnītes sarunas”– viņa atzinusi šādas operācijas nepieciešamību. “Nezinu, vai šo gribu teikt, bet man vairākas reizes bijis lauzts deguns. Un man ir plāns samērā drīz taisīt ļoti lielu operāciju,” toriez sacīja Lelde.

Viņa raidījumā skaidroja, ka operācija degunam jātaisa, lai viņa varētu paelpot. “Taču pie reizes jātaisa arī tāda kā plastika. Ceru, ka pēc tam ar jaunu degunu neizskatīšos pilnīgi citādāk,” Leldes sacīto citē “Privātā Dzīve”.

“Par savu vizuālo izskatu – tas bija garš ceļš uz to. Esmu bijusi ļoti nepašpārliecināta,” pirms trim gadiem minētajā raidījumā atzinusi TV3 laika ziņu moderatore, atzīstot, ka attiecībā uz savu ārieni ir ļoti paškritiska.

“Krāmējot mantas pie mammas mājās, kur kādreiz dzīvoju, esmu atradusi zīmītes, kurās es rakstu: “Esmu Lelde, man ir tik un tik gadu, bet man ļoti nepatīk, kā es izskatos.” Un tad esmu sarakstījusi konkrēti pa punktiem, kas man liedz justies pašpārliecinātai,” Leldes stāstīto raidījumā citē žurnāls “Privātā Dzīve”.

Vaicāta, ko darījusi, lai izskatītos tā, kā vēlas, viņa raidījumā neslēpa: “Esmu sakārtojusi savu smaidu, kas man nozīmē ļoti daudz.”

Leldesprāt, viņas zobi neesot bijuši simpātiski, turklāt starp priekšzobiem esot bijusi liela šķirba, kas iedzimta  no tēta, un kuras dēļ viņa ļoti pārdzīvojusi un gandrīz nekad neesot smaidījusi tā, lai būtu redzami zobi.

Lasiet arī: Kariņa sieva: Krišjānis nav lidojis atpūsties, ēst vai dzert uz Latvijas tautas rēķina

Lasiet arī: Mūsdienu Staļins – skandalozi un, iespējams, nezināmi fakti par «pārvēlēto» Putinu

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kuru pārstāves savaldzinās jebkuru vīrieti

Saistītās tēmas: Aivis CeriņšdegunsLelde Ceriņa

youtube icon
Abonēt youtube