Lelde Ceriņa. Foto: Instagram @leldecerina

“Esmu pieredzējusi vēl neizjustu kultūršoku, pagaršojusi ļoti apšaubāmas izcelsmes lietas, ko mājas apstākļos nekad nedarītu un aizmirsusies sarunās ar vietējām sievietēm par viņu vērtībām un uzskatiem bērnu audzināšanā,” tā vietnē “Instagram”, daloties iespaidos par pieredzēto Etiopijā, atklāj TV3 laika ziņu moderatore Lelde Ceriņa.

Viņa publisko bildes ar piedzīvoto, viesojoties Mursi Tribe   –  vienā no vizuāli spilgtākajām Etiopijas etniskajām ciltīm.

“Šī cilts izceļas ar māla diskiem, kurus sievietes pusaudžu vecumā ieliek apakšlūpā. Jo lielāks disks sievietes lūpā, jo lielāka viņas vērtība un statuss ciltī. Interesanti, ka praktiski neviens šeit nezina savu vecumu, jo dzimšana netiek reģistrēta, un tas arī īsti neesot svarīgi. Tāpat arī viņi paši īsti nezina kā izskatās, jo vienīgā spoguļošanās šeit iespējama tūristu auto atspulgā. Dzeramais ūdens tiek pasmelts turpat no peļķēm. Lai gan šī skaitās viena no situētākajām ciltīm (cilšu materiālo vērtību nosaka ganāmpulku apmērs), esmu pieredzējusi vēl neizjustu kultūršoku, pagaršojusi ļoti apšaubāmas izcelsmes lietas, ko mājas apstākļos nekad nedarītu un aizmirsusies sarunās ar vietējām sievietēm par viņu vērtībām un uzskatiem bērnu audzināšanā,” vietnē “Instagram” raksta Ceriņa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Jau vēstīts, ka iepriekš viņa ar saviem sekotājiem dalījusies priekā, ka dosies ceļojumā uz Etiopiju.

Septiņpadsmitgadīgais, sapņainais tīnis manī šobrīd spiedz ar prieka asarām un smaidot dejo lietū, vietnē “Instagram” ierakstījusi TV3 laika ziņu moderatore, padaloties ar ierakstu, pēc kura sekotājiem noprotams, ka viņa dosies ceļojumā uz Etiopiju.

Viņa arī piebilst, ka viss atnāk – tad, kad tam ir vispareizākais laiks un emocionālā gatavība.

Ceriņas sekotāji pauž prieku par Leldi, novēlot viņai izbaudīt piedzīvojumu, kā arī piekrītot laika ziņu moderatores atziņai, ka viss atnāk īstajā laikā.

Tāpat “Instagram” sekotāji komentē, ka Ceriņas stāsts ir ļoti iedvesmojošs un satraucošs un var tikai iedomāties to tauriņu sajūtu vēderā, kāda šādā gadījumā pārņe

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

“Sadziedēšanās prasot nevis vienkārši laiku, bet daudz jaunu pieredžu radīšanu, kas aizstāj iepriekšējo un ļauj sevi iepazīt vēl intīmāk un patiesāk,” iepriekš sociālajā tīklā “Instagram” ierakstījusi TV3 laika ziņu moderatore Ceriņa.

“Un tā ir tikai mūsu pašu izvēle, – noslēgties vai turpināt būt klātesošiem un atvērtiem skolniekiem savā ceļā. Lai Tev un arī man, vienmēr pietiek drosmes izvēlēties otro,” ierakstā norāda Ceriņa.

Pie ieraksta viņa arī publiskojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama melnā kleitā ar dziļu dekoltē.

Lasiet arī: Saeimā atbalsta alkohola tirdzniecības aizliegumu svētdienās pēc sešiem vakarā

Lasiet arī: Izskan versijas, ar ko automašīnā meņģējies Lasmanis; iesaistās policija

Lasiet arī: VIDEO | Astrologs Račs: Karš Ukrainā būs ļoti ilgs

Lasiet arī: Latviju atkārtoti sasniedzis Sahāras tuksneša putekļu mākonis

Lasiet arī: Zināms, kā izskatīsies gājēju un velosipēdistu tilts pāri Zunda kanālam

Lasiet arī: Jautri un aizraujoši – radīta mobilā lietotne latgaliešu valodas apguvei

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: EtiopijaLelde Ceriņa

youtube icon
Abonēt youtube