Aivis Ceriņš. Foto: Instagram @aiviscerins

Žurnālists un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš aizmirsis kabatā “Bolt” nomas automašīnas atslēgas, kā rezultātā viņam jau pēc pusstundas piestādīts 349 eiro liels rēķins.

“Lielāku servisa mēslu neesmu ilgi pieredzējis,” sarūgtinājumā vietnē X (iepriekš “Twitter”) dalās Ceriņš.

“Šodien aizmirsu “Bolt” nomas mašīnā atstāt atlslēgas. Palika kabatā. Rēķins 349 EUR pēc 30 min jau man piestādīts par zādzību, bet nevaru atslēgas ne atgriezt, ne ar kādu sazināties,” par to, kā viss noticis, stāsta Ceriņš.

Kāds X lietotājs komentējis, ka 349 eiro par mašīnas zādzību ir labs darījums, bet daudzi pauž neizpratni, kāpēc vispār atslēgas bija jāliek kabatā.

Daudzi citi dalās savā pieredzē gan ar to, kā viņiem gājis līdzīgās situācijās, gan par to, cik bieži nav iespējams sazināties ar atbalsta personālu, kad tas ir nepieciešams. “Arī saņēmu sodu, rakstīju, bet kā pret sienu, sapratu, ka vienīgais veids ir tiesas darbi… Samaksāju sodu un vairs neizmantoju šo kompāniju. Sods bija ap 100 eiro,” ar līdzīgu pieredzi dalās X lietotājs Kristaps Logins.

Kāds cits lietotājs Ceriņam ieteicis vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā ar iesniegumu, jo, “pat ja neizdosies atcelt sodu, tad PTAC būs fiksēts precedents un viņi to ņems vērā izskatot citas sūdzības”.

Lasiet arī: Līdz Pasaules čempionātam hokejā 30 dienas; pirmo reizi varēs redzēt pilnīgi visas spēles

Saistītās tēmas: Aivis CeriņšBoltnomas autosods

youtube icon
Abonēt youtube