Foto: Pixabay/ Alexas_Fotos

Burjatijā nenoskaidrotas personas izlaupījušas “Ziemeļu militārā apgabala varoņa” māju. Noziedznieki nozaga automašīnu, vērtīgas mantas un pat tualetes podu, ziņo Unian.

Kā krievu propagandistiem stāstīja okupants, viņa mājā vismaz divas reizes viesojušies “pateicīgie krievi”. Otrā ielaušanās notikusi pēc tam, kad ēku aizzīmogoja policija.

“Postaža. Viss bija izmētāts. Apsildāmā grīda bija pilnībā izrauta. No tās tika noņemts, izgriezts bloks. Gandrīz nekas nebija palicis. Lielākie zaudējumi ir automašīna, dīzeļa ģenerators, dīzeļa siltuma lielgabals, kas ir ļoti dārgs. Mums ir saimniecības ēka, tur bija daudz dārgu, kvalitatīvu darbarīku, tos visus arī aiznesa. Taču aiznesa tad, kad ielauzās šurp atkārtoti.  Tas ir, jau pēc izmeklētāju ierašanās, kad viss jau bija aizzīmogots,” sūdzas burjats.

Nozagti ne vien darbarīki un instrumenti, bet pat tualetes pods. “Tas ir pat smieklīgi, proti, kādēļ es kalpoju kā brīvprātīgais “specoperācijā” (Krievijas karā pret Ukrainu)? Svešā valstī es burtiski izlēju savas asinis par savu tautu, par mūsu Burjatijas iedzīvotājiem. Un, atgriežoties no turienes, es atklāju, ka mana māja ir izlaupīta, mašīna nozagta. Kur ir morāle?» emocionāli sūdzējies okupants.

Lasiet arī: VIDEO | «Didrihsones matu frizūra izjukusi!» – Magone demonstrē salauzto birsti

Lasiet arī: FOTO | Ieguldot vairāk nekā četrus miljonus, atjauno «diplomātu namu» Rīgā

Lasiet arī: Daudzviet izveidosies 4 – 8 centimetrus bieza sniega sega

Lasiet arī:  Venera Auna zvaigznājā: četras zodiaka zīmes, ko gaida nopietnas pārmaiņas

Lasiet arī: Landmanis: Kariņa lidojumi ir bērna šļupsti, salīdzinot ar to, kas valstī tiek piesegts

Lasiet arī: Latvijas Hokeja federācija atdāvinās hokeja čempionātā izcīnīto bronzas medaļu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Burjatijakarš Ukrainākrievijatualetes pods

youtube icon
Abonēt youtube