Foto: Pixabay

Astrologi ir pārliecināti, ka katru no zodiaka zīmēm var raksturot ar vienu darbības vārdu, kas šajā zīmē dzimušos cilvēkus raksturos visprecīzāk, vēsta Wday. Var ticēt vai neticēt, taču tas ir pārsteidzoši, cik precīzi katru var raksturot viens vienīgs vārds!

Auns: aizsargāt

Šī zīme no citām atšķiras ar gatavību un vēlmi palīdzēt visiem apkārtējiem, pasargāt no nepatikšanām un nelaimēm. Kad mīļajiem nav vajadzīga palīdzība, Auns jūtas mazliet apmaldījies. Dažkārt, risinot citu vai savas problēmas, Auns var šķist agresīvs, taču tas ir mānīgs iespaids, jo aiz dedzīgā aizstāvja slēpjas labi nodomi. Auna tuvākie cilvēki to zina.

Vērsis: norādīt

Vērša sapnis ir, lai citi dzīvo pēc viņa pavēlēm! Viņš vienmēr citus pamācīs, kā pareizi dzīvot, kādu darbu labāk strādāt, kas jādara un kam. Sava veida dzīves administrators! Taču cilvēki nelabprāt viņā klausās un noteikti nesteidzas izpildīt “vērtīgos” norādījumus un padomus, kas padara šo zodiaka zīmi bēdīgu, jo viņš visas savas darbības uzskata par labestības aktu pret citiem.

Dvīņi: mainīt

“Mūsu sirdis pieprasa pārmaiņas” ir Dvīņu moto! Viņiem tik ļoti patīk visu mainīt, ka pat tad, ja situācijas iznākums nav tas labākais, pārmaiņas viņus nebiedē. Visbiežāk viņi paši ir pārmaiņu iniciatori. Viņiem patīk viss jaunais, un šķiet, ka vienā ķermenī dzīvo vairākas personības, kurām katrai ir sava gaume un uzskati. Ar šādu cilvēku jums nebūs garlaicīgi, jo viņš vienmēr izdomās ko jaunu!

Vēzis: ligzdot

Vēžiem patīk organizēt dzīvi – gan personīgo, gan darba – savas čaulas ietvaros. Vēži rada komfortu it visur un dzīvo gluži kā zem siltas segas. Radījuši savu ideālo un stabilo pasauli – ligzdu, viņi tajā dzīvo laimīgi un mierīgi, neielaižot iekšā liekus cilvēkus. Šī zodiaka zīme no visām pārējām ir visģimeniskākā, tāpēc šajā zīmē dzimušajiem svarīgs komforts un mājīgums.

Lauva: valdzināt

Tavs ideālais plāns ir šāds: visi tevi mīl un dievina, apbrīno un ir gatavi uz visu, lai tu būtu laimīgs. Lauvas ir lepni un temperamentīgi mednieki, kam patīk pavedināt un iekarot cilvēkus ar savu personību. Ja kāds pretojas, tad Lauvas iesaistās cīņā ar dubultu spēku, jo viņiem svarīgākais ir visus iekarot! Tikai tad šī zīme būs apmierināta.

Jaunava: darīt

Jaunavas vienmēr cenšas izdarīt vairāk un labāk nekā nepieciešams. Šī zodiaka zīme ir strādīgākā no visām. Jaunavas noteikti visu iesākto novedīs līdz galam, pat uz savu morālo un fizisko resursu  rēķina. Un izdarīs to lieliski! Šīs zīmes pārstāvjiem ir vienalga, ka diennaktī ir tikai 24 stundas, ja būs nepieciešams, Jaunavas apturēs laiku!

Svari: līdzsvarot

Vienmēr cenšoties līdzsvarot visu un visur, īpaši sevi, Svari cenšas kompensēt savus trūkumus vienā jomā ar stiprajām pusēm citā. Piemēram, šīs zodiaka zīmes pārstāvis var būt izcils vīrs, bet nekam nederīgs darbinieks. Svari apzinās savus trūkumus, tāpēc viņu vēlme gūt panākumus kaut kur citur ir apbrīnas vērta!

Skorpions: intriģēt

Ja jūs pazīstat Skorpionu, tad zināt, ka tur, kur viņš atrodas, apkārtējie kļūst ieintriģēti un tiecas atšķetināt šīs zodiaka zīmes būtību. Tiklīdz ir iespēja, Skorpions nekavējoties ķeras pie sava uzdevuma – manipulēt ar cilvēkiem un viņu jūtām.

Strēlnieks: kustēties

Strēlnieki ir neizsmeļami enerģijas, iedvesmas un spēka avoti! Viņiem nepatīk ilgstoši sēdēt uz vietas, samierināties ar ikdienas rutīnu un dzīvot klusi un mierīgi. Šīs zīmes pārstāvjus vienmēr kaut kur velk! Viņi meistarīgi veido sev apkārt idejām, sasniegumiem un piedzīvojumiem pilnu pasauli, vienmēr vēlēdamies kaut ko vairāk. Apkārtējiem neatliek nekas cits, kā vien censties turēt līdzi.

Mežāzis: kāpt

Mežāži vienmēr kaut kur kāpj: kalnā, augšup pa karjeras kāpnēm, pretī mīlestībai… Šī zodiaka zīme vienmēr cenšas sasniegt jaunu līmeni it visā: darbā, attiecībās, hobijos. Turklāt Mežāži nekad nenogurst no tā un ir gatavi virzīties uz priekšu visu savu dzīvi.

Ūdensvīrs: nomierināt

Šīs zodiaka zīmes laipnība, rūpes un maigums var padarīt maigāku ikvienu. Ūdensvīri ir cilvēki, kam nepatīk konfliktēt, viņu ideālajā pasaulē visi ir labi, draudzīgi un laimīgi. Šādas rakstura iezīmes padara Ūdensvīrus par lieliskiem draugiem, uzticamiem partneriem un romantiskiem dzīvesbiedriem.

Zivis: just

Šī zīme ir visjutīgākā no visām. Pārbaudi to pats: izsaki Zivīm komplimentu, un tās būs gatavas liet prieka asaras! Zivis zina, saprot un izjūt šo pasauli sajūtu un emociju līmenī, kas reizēm šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem apgrūtina dzīvi, jo ne visas zīmes ir tik sentimentālas. Tāpēc Zivis ir viegli sāpināt!

Lasiet arī: Nonākdams slimnīcā, Maestro Raimonds Pauls pamatīgi satrauc sabiedrību

Lasiet arī: Dons par Eirovīziju: Nav jau tā, ka mūs tur gaidītu atplestām rokām

Lasiet arī: Mirstība ir augsta – onkoloģe atklāj labāko iespēju, kā novērst vēzi

Lasiet arī:  Pazudušās Annas Jansones vīrs: Nedrīkstu meitai teikt, ka mamma vairs neatnāks

Lasiet arī: SuperBingo tiek pie jaunas vadītājas, Ligitai Miezei dodoties pirmsdzemdību atvaļinājumā

Lasiet arī:  Divi auto un vairāki īpašumi – deklarācija atklāj, cik turīga ir jaunā ārlietu ministre

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube