Dons. Foto: Instagram @dons_lv

“Nav jau tā, ka mūs tur gaidītu atplestām rokām, jo priekšroka tiek dota lielvalstu dalībniekiem, taču savu vietu esam izcīnījuši. Esam ieguvuši daudzu lielo mediju interesi, šķiet, esmu runājis ar visām vadošajām kompānijām, pat nespēju visas uzskaitīt,” žurnālam “Kas Jauns” stāsta Latvijas pārstāvis šā gada “Eirovīzijā” Dons.

“Daudz runājam par Latviju, un nu jau esam gana daudz cilvēku uzaicinājuši vasarā uz Latviju baudīt mūsu dabu un kultūru… Esam kļuvuši par tādiem kā Latvijas vēstniekiem,” izdevumam atzīst mūziķis.

“Eirovīzijas” iesildīšanas pasākumos Dons publiku pārsteidz ar savu vizuālo tēlu, uz katru koncertu uzvelkot kaut ko citu. “Par to esam saņēmuši diezgan lielu atzinību no preses un pārējiem dalībniekiem, viņi jau gaida, kas man būs mugurā nākamajā pasākumā. Tērpi ir sataisīti daudz, un tie ir jāizrāda,” skaidro Dons.

Tas, kādā tērpā viņš kāps uz “Eirovīzijas” skatuves, gan tiek turēts noslēpumā. “Ir vairāki tērpi, kas vēl nav atrādīti. Šobrīd ir divi varianti, paskatīsimies, kurš būs labāks “Eirovīzijai”,” izdevumam atklāj mūziķis.

Runājot par to, kāds būs priekšnesums, Dons neslēpj, ka ir piesaistīta spēcīga komanda, kas to veido. Piemēram, Nikola Refsinga no Londonas, kura savulaik bijusi arī “Eirovīzijas” kreatīvā direktore Dānijā. “Protams, ir arī jāpaveicas, jo pusfinālos, kur visu izšķir skatītāju balsojums, bez veiksmes nu nekādi,” izdevumam norāda mūziķis.

Jāpiebilst, ka svētdien, 28.aprīlī, tirdzniecības centra “Spice” Lielajā ātrijā no pulksten 14:00 ikvienam būs iespēja novēlēt veiksmi “Eirovīzijā” Latvijas pārstāvim mūziķim Donam.

Pirms došanās uz “Eirovīziju”, kur Dons pārstāvēs Latviju ar dziesmu “Hollow”, mūziķis tiksies ar faniem un atbalstītājiem, lai sirsnīgā atmosfērā sniegtu nelielu, publisku interviju raidījuma “Generation Famous” vadītājai Laurai Saulītei, atbildētu uz klātesošo jautājumiem un saņemtu laba vēlējumus.

“Spices” Lielajā ātrijā uz īpaši izveidotas sienas līdz 28.aprīlim apmeklētāji var uzrakstīt savus spēka vārdus un novēlējumus Donam “Eirovīzijā”. Klātesošajiem būs ne tikai iespēja satikt mākslinieku, bet arī kopā nofotografēties un saņemt autogrāfus, informē tirdzniecības centrs.

“Eirovīzijas” dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā Latvijas dziesma izskanēs otrajā pusfinālā 9.maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Armēnija, Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Grieķija, Gruzija, Igaunija, Izraēla, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Sanmarīno un Šveice. “Eirovīzijas” pirmais pusfināls notiks 7. maijā, savukārt fināls – 11. maijā.

Saistītās tēmas: DonsEirovīzijaHollow

youtube icon
Abonēt youtube