Foto: Pexels/Vera Arsic

“Maija mēnesī dāmu iniciatīvu nomainīs vīriešu aktivitātes. Kungi steigs iegūt teju vai neiespējamo un iemantot nolūkotās dāmas uzmanību. Kurš neriskēs, tas arī nevinnēs, gluži kā sacensībās!” tā, iepazīstinot ar astroloģisko prognozi mīlestības un attiecību jomā maijam, saka astroloģe Inita Dilāne.

“Dāmas pavasara ziedošākajā mēnesī uzplauks kā krāšņākie ziedi. Apveltītas ar spēcīgu pašcieņu, uz kuru katru uzmanības apliecinājumu neuzķersies un atpakaļ neatskatīsies, lai gan dziļi sirdī komplimenti būs glaimojoši un patīkami jebkurā gadījumā,” teic astroloģe.

Kā astroloģe vēstīja iepriekš,  “aprīlī dāmas būs noskaņotas valdonīgāk, taču arī kaislīgāk. Pacietībai un kautrībai vietas nebūs. Ja kāds iepatiksies, būs gan drosme, gan iniciatīva pirmajai uzsākt sarunu vai saraksti. Iemīlēšanās no pirmā acu skata mudinās rīkoties un skriet pretī laimes zibšņiem.”

“Pavasarim atnākot arī romantiskajā plānā gaisā virmos dzirksteļojoši patīkamas emocijas. Mīļums, savstarpēja sapratne un iejūtība attiecībā vienam uz otru, sajūtu izpausmes augstākajās vibrācijās piepildīs ne vienu vien sirdi. Attiecības uzsākot, šis būs skaists un atmiņā paliekošs laiks, pat ja komunikācijā būs jūtams tiešums un atklātība,” tā, runājot par astroloģisko prognozi martam un aprīlim, sacīja astroloģe.

Lasiet arī: VIDEO | Kombuļu Inese pārcēlusies uz Īriju un ir jaunās attiecībās

Lasiet arī: Lai nenoslogotu ātro palīdzību, Rīgā sāks kursēt paģiru autobuss

Lasiet arī: Pavasarīgais siltums atgriežas; nedēļas vidū iespējami +24 grādi

Lasiet arī:  Nedēļas horoskops: 26. aprīlis – 2. maijs

Lasiet arī: Avots: Putinam nodota izlūkdienesta prognoze, kad varētu sākties karš starp Krieviju un NATO

Lasiet arī: Kašers: Man bija sajūta, ka esmu dabas kļūda

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube