Ukrainā dzīvojošais rīdzinieks Stass Šurins, kurš 2014. gadā pārstāvēja Latviju jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis” un ieguva Allas Pugačovas prēmiju, piedalījās aklajā atlasē Vācijas lielākajā izpildītāju šovā “Balss”.

Stass Šurins ir pirmais krievu valodā runājošais dalībnieks, kurš izturējis atlasi un vēl labāk – neiedomājami satricinājis kā žūriju, tā arī skatītājus ar savu lielisko dziedājumu. Jau ar pirmajām frāzēm Stass sajūsmināja žūrijas locekļus, un tie viens pēc otra pagriezās!

Stas Shurins – 7 years (cover Lukas Graham). TVOG from Stas Shurins on Vimeo.

Šurins bija šokā par žūrijas izrādīto sajūsmu un atzīst, ka neko tādu nebija gaidījis. Savam priekšnesumam Stass bija izvēlējies Lukas Grehema dziesmu “7 Years“. Un šīs dziesmas lieliskais izpildījums lika pagriezties visiem žūrijas locekļiem. Kā rezultātā ieilga diskusijas par to, kura žūrijas locekļa komandu izvēlēties.

Stass izvēlējās doties pie slavenās somu grupas “Sunrise Avenue” solista Samu Hābera.

Jāpiemin, ka Stass līdz šim triumfējis vairākos šovos – kļuvis par Ukrainas “Fabrikas zvaigzne” uzvarētāju un uzvarēja arī vietējā deju šovā “Dejo ar zvaigzni”. Tāpat Šurins izdevis divus studijas albumus, un viņa dziesmas dzirdamas radio.

 

 

Saistītās tēmas: BalsssatriecošiŠovsStass ShurinVācija

youtube icon
Abonēt youtube