Viens no šī brīža Latvijas galvenajiem fokusa punktiem, kas pāršalcis visu internetu, ir jaunais Latvijā reģistrētais Bugatti Veyron, kurš neesot varējis iziet CSDD tehnisko apskati. Šo visu atgadījumu lieliski dokumentējis bija kāds Facebook lietotājs, kurš pats diezgan bieži savu dzīvi dokumentē savā Facebook profilā.

Kā jau iepriekš minēts vairākos ziņu portālos, Bugatti Veyron apskati nevarēja iziet pavisam elementāra un vienkārša iemesla dēļ – šim modelim Latvijā nav iespējams iegādāties ziemas riepas, jo pat iegādājoties vasaras riepas, tās nepieciešams speciāli pasūtīt no “Michelin“, kuru cena ir 30 tūkstoši eiro par vienu komplektu. Bet stāsts šoreiz ne par Bugatti problēmām ar riepām…

Šis interneta komentētājs vārdā Aivars Mackevics, kā sacīts viņa Facebook profilā, lepojās ar savu BMW, kurš nobraucis jau gandrīz 400 000 kilometrus bez īpašām problēmām un ka viņa automašīnai gan izdevies iziet CSDD tehnisko apskati. Vai šis nav stāsts par to, kā cilvēks redz skabargu cita acī, bet pats sev baļķi nē?

Kā izrādās, lepnajam BMW īpašniekam pēdējā laikā pašam nav īsti spīdoši gājis ar tehniskās apskates iziešanu. Attiecīgi pats rakstītājs no pēdējām četrām tehniskajām apskatēm ar pirmo reizi ir izgājis tikai vienu – 2014. gadā. 2013. gadā, 2015. gadā un pat šogad šoferis pats nav izgājis tehnisko apskati ar pirmo reizi, taču tajā pašā laikā sociālajos tīklos lepojas ar to, ka apskati izgājis godam.

Zemāk ievietotā fotogrāfija ir daļa no paša BMW īpašnieka tehniskās apskates izraksta. Kā redzams, Aivars pats tikai 14. decembrī ir izgājis ATKĀRTOTU tehnisko pārbaudi (jau kuru gadu). Taču tajā pašā dienā lepojās, ka viņa jau labi nokalpojušais auto izgājis tehnisko apskati salīdzinājumā ar dārgo Bugatti.

Šajā fotogrāfijā redzams, ka BMW vecākās riepas izgatavošanas datums ir 2009. gads (pirms gandrīz 8 gadiem). Šis rādītājs pavisam noteikti Aivaram ir radījis iespēju lepoties ar savu atkārtoti izieto tehnisko apskati, kamēr Bugatti vēl būs nedaudz jāpagaida pavasaris, lai ar savu auto varētu doties Latvijas ielās.

Vai šis ir viens no gadījumiem, kad auto šoferi izdomājuši “mērīties krāniņiem“? Jo, ja jau pats rakstītājs savā Facebook profilā min, ka visu šo gadu laikā automašīnai ir bijuši tikai sīki remonti un “nedaudz uzpasētas riepas”, kas it kā pārspēj dārgo un iespaidīgo Bugatti Veyron, tad CSDD tehniskās apskates izraksts liecina pavisam par ko citu. Šis jau nu galīgi nav iemesls, lai sevi paceltu slavas saulītē, noniecinot citu auto īpašniekus. Bet tas lai paliek uz katra paša sirdsapziņas.

Saistītās tēmas: AutoBMWBugattitehniskā apskate

youtube icon
Abonēt youtube