Kādam brīvdienās jāpievērš pastiprināta uzmanība savai drošībai, citam nedēļas nogalē gaidāmi patīkami brīži kopā ar mīļoto. Nedēļas sākumā gaidāmi pārbaudījumi, lasi nedēļas horoskopu, esi gatavs visam, ko dzīve piespēlēs.
Auns

Nedēļas nogale aizritēs izbaudot kādu priecīgu pasākumu. Tiks saņemta liela uzmanības deva no apkārtējo puses. Nedēļas vidū kāds patīkams notikums mudinās izdarīt nozīmīgu izvēli savā profesionālajā darbībā.

Vērsis

Priekšplānā izvirzīsies jautājumi, kas ir saistīti ar dzīvesvietu un tās pārkārtošanas darbiem. Tiks saskatīti ienesīgāki un tev saistošāki peļņas gūšanas avoti. Labas ziņas tiks saņemtas no darījuma partnera.

Dvīņi

Brīvdienas tiks pavadītas aktīvā atpūtā, tuvinieku ielokā. Nedēļas vidū ķersieties klāt darbiem, kas tika iekavēti. Iegūtās jaunās zināšanas būs kā labs atspēriena punkts turpmākajā profesionālajā darbībā.

Vēzis

Manāmi uzlabosies finansiālā situācija, kas ļaus noticēt tam, kas viss sliktais ir jau sen kā aiz muguras. Darba vietā jauns piedāvājums ļaus izvērtēt esošo situāciju. Labākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Lauva

Nedēļas nogalē būsi tik daudz pārņemts ar blakus pienākumiem, ka mājās var sanākt mazāk pavadīt laiku. Gandarījums darba vietā ļaus noticēt savām prasmēm un talantiem. Tiks apsvērta doma par došanos kādā braucienā.

Jaunava

Brīvdienās prāts būs nodarbinās par to kā efektīvāk likt lietā savu enerģiju. Būs sajūta, ka tiek tērēts vairāk nekā iegūts. Darba vietā veiksmīgi tiksi galā ar sarežģīto uzdevumu. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstīm.

Svari

Piedalīšanās kādā saviesīga pasākumā sniegs labas peļņas iespējas. Liekot lietā savas prasmes un talantus, vari sagaidīt kādu papildu darba piedāvājumu. Romantiskajās attiecībās sajutīsies laimīgs un novērtēts.

Skorpions

Nedēļas nogalē atskatoties savā atmiņu lādītē, nonāksi pie vērtīgām atziņām. Harmoniskākas attiecības ar mīļoto cilvēku ļaus piedzīvot neskaitāmus laimes mirkļus. Arī papildus peļņa radīs prieku!

Strēlnieks

Brīvdienās tiks saskatītas iespējas iemācīties kaut ko jaunu un noderīgu savai profesionālai izaugsmei. Veiksmīgi tiks atrisināti jautājumi, kas saistīti ar ārvalstīm. Sirdi priecēs tuvinieku atbalsts.

Mežāzis

Līdz ar nedēļas sākumu gaidāmi patīkami pavērsieni darba vietā. Sarežģījušās attiecības ar dzīvesbiedru mēģini atrisināt mierīgu sarunu ceļā. Labas vēstis tiks saņemtas par gaidāmo pasākumu.

Ūdensvīrs

Panākumi profesionālajā jomā dos spēku turpmāko ideju virzīšanai uz priekšu. Nedēļas vidū ir gaidāms veiksmīgs darījums biznesā. Tiks apsvērta doma pakonsultēties ar kādu augstākstāvošu personību.

Zivis

Brīvdienās gūtā pieredze ļaus izvērt to kā rīkoties tālāk. Panākumi profesionālajā jomā ļaus izplest savus spārnus daudz plašākus. Būs gan atzinība, gan apkārtējo pozitīvs vērtējums. Priecīgus mirkļus sagādās mīļotais cilvēks. Baudi tos nesteidzoties!

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube