Publicitātes foto

Nemainoties tirdzniecības centru nozari diskriminējošai situācijai, t/c Domina Shopping kā miermīlīgu protesta akciju turpina ielu tirdzniecības kampaņu “Brīvdabas iepirkšanās skvērs”. Vienlaikus pārstāvji informē, ka Ekonomikas ministrija noraidījusi tirdzniecības centra lūgumu atļaut strādāt diviem veikaliem ar atsevišķu ieeju.

Ielu tirdzniecība jau atkal norisināsies turpmākās trīs dienas – ceturtdien, piektdien un sestdien (22., 23., 24.04.), ārpustelpu apstākļos sniedzot nu jau 15 nomnieku pārdevējiem darba iespējas, bet cilvēkiem – tiem vajadzīgo preču pielaikošanu un iegādi.

Pārstāvji paziņo, ka šonedēļ Domina Shopping C skvērā būs iespējams apmeklēt šādus veikalus: Skechers un CCC (apavi visai ģimenei), Baltic.space (Latvijas dizaina lietas), Garmin (viedie pulksteņi), Rieker/ Mustang un Danija (apavi), Sportland un SportsDirect.com (sporta preces, apģērbs, apavi), Douglas (parfimērija, kosmētika), Muss (apģērbs), Elche/Beletti (apavi), JYSK (mājlietas), Meta (apģērbs), 7IN un Handly (aksesuāri, dāvanas).

Ielu tirdzniecības veikalu darba laiks – no plkst. 10.00 līdz 21.00.

Lasiet arī: Tirdzniecības centri turpina cīņu: Ar šodienu sāk organizēt ielu tirdzniecību pie centriem

Valdība pretī nenāk – lūgums noraidīts

Iepriekš jau ziņots, ka, turpinot cīņu par iespēju atsākt arī pircēju apkalpošanu iekštelpās atbilstoši drošas klātienes iepirkšanās nosacījumiem, t/c Domina Shopping vērsās pie Ekonomikas Ministrijas ar lūgumu ļaut strādāt diviem veikaliem ar atsevišķu ieeju.

Diemžēl no ministrijas ir saņemta noraidoša atbilde, kurā atreferēti esošie noteikumi, taču nav sniegti ticami datos un aprēķinos balstīti pretargumenti.

Lasiet arī: Mērs ir pilns. “Mīļie ministri – Jūs saņemat algu katru mēnesi noteiktā datumā, bet te ārpusē tā nenotiek”

Līdztekus Domina Shopping ir vērsusies arī Rīgas Domē ar lūgumu ļaut ielu tirdzniecībai notikt septiņas dienas nedēļā, nevis kā tas ir šobrīd – trīs dienas strādā, četras nestrādā. Atbilde pagaidām vēl nav saņemta, informē pārstāvji.

youtube icon
Abonēt youtube