Foto iegūts no Instagram/RK kolāža

Ukrainas modele un bijusī Mis Ukraina Anastasija Lenna uzsākusi militārās mācības un ir apņēmusies aizstāvēt savu dzimteni no Krievijas spēku iebrukuma. 

Pēc tam, kad Krievijas prezidents Vladimirs Putins 24.februāra rītā deva pavēli savam karaspēkam iebrukt Ukrainā, valsts sāka dalīt šaujamieročus visiem, kas vēlas cīnīties. Ukrainas valdība mudinājusi savus pilsoņus pievienoties valsts aizsardzībai.

Ne tikai ukraiņu bokseri Vasīlijs Lomačenko un Oleksandrs Usiks paziņojuši, ka iestājušies Ukrainas armijā, bet arī modele Anastasija Lenna ar ieroci rokās ir gatava aizstāvēt savu valsti. 

Anastasija Lenna Instagram rakstīja: “Es neesmu militāriste, tikai sieviete, tikai parasts cilvēks. Vienkārši cilvēks, tāpat kā visi manas valsts iedzīvotāji.”

Vienlaikus viņa pauž, ka sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas iedvesmo cilvēkus. Viņa ar fotogrāfijām parāda, ka ” mūsu Ukrainas sievietes ir spēcīgas, pārliecinātas un varenas.”

Anastasija ir pateicīga ikvienam par atbalstu un ir pārliecināta: “Mēs uzvarēsim!”

Ierakstā Anastasija arī stāsta, ka dzimusi Kijevā un Ukraina ir viņas valsts. Viņa arī aicina: “Palīdziet mums, ukraiņiem, apturēt Krievijas agresiju.”

Saistītās tēmas: Ukrainas armija

youtube icon
Abonēt youtube