Foto: Pixabay

Samaras apgabala domes deputāts no “Komunistiskās partijas” Mihails Abdalkins Krievijas prezidenta Vladimira Putina vēstījumu Federālajai sapulcei klausījies, uzkāris uz ausīm nūdeles, vēsta Unian.

Viņš pats publicējis video sociālajos tīklos, norādot, ka runu noskatījies pēc “Komunistiskās partijas” frakcijas vadības lūguma apgabala domē.

“Pilnībā atbalstu, pilnībā piekrītu, izcils sniegums. Neko tādu neesmu dzirdējis pēdējo 23 gadu laikā. Esmu patīkami pārsteigts,” video komentēja deputāts.

Tas ļoti saniknoja Krievijas Valsts domes deputātu Aleksandru Hinšteinu. Viņš publicēja Abdalkina fotogrāfiju un salīdzināja viņa reakciju ar “Komunistiskās partijas” līdera Genādija Zjuganova komentāru, ka Putina runai “bija tikai principiāls raksturs”.

“Dīvains, maigi izsakoties, izgājiens, kas vairāk atbilst Ukrainas, bet ne Krievijas deputātam. Ceru, ka Krievijas Federācijas “Komunistiskās partijas” vadība spēs iegrožot savu partijas biedru, ja vien, protams, izteikumi par prezidenta atbalstīšanu un konsolidācijas nepieciešamību nav tikai vārdi,” norādīja Hinšteins.

 Jau vēstīts, ka arī Putina palīgs Vladimirs Medinskis Kremļa saimnieka uzrunas laikā Federālajā asamblejā izcēlies ar dīvainu uzvedību.

Klausoties diktatora teju divu stundu garo runu, Medinskis, šķiet, cīnāījās ar vēlmi gulēt. Putina runas vidū videokameras fiksēja, kā viņa palīgs pārmaiņus mirkšķina kreiso un labo aci.

Drīz vien arī sociālo tīklu lietotāji sākuši izteikt “versijas” Medinska dīvaiajai uzvedībai. Kāds minēja, ka Medinskis cenšas “nofokusēties” uz caru, bet vēl kāds sociālo tīklu lietotājs izteicās, ka Medinskis skatās te uz vienu, te uz otru Putina dubultnieku. Tāpat internetā jokojuši, ka Medinskis kādam miedz ar aci, kā arī mēģinājis saprast, vai uzstājas īstais Putins vai hologramma. Tomēr neiztrūka arī viedokļu, ka Medinskis, tāpat kā citi, cīnās ar miegu.

 Jāpiebilst, ka arī daudzi citi uzrunas klausītāji cīnījās ar miegu un žāvājās.

Lasiet arī: Ar «Z» burtiem apķēpāta holokausta piemiņas vieta Biķernieku mežā

youtube icon
Abonēt youtube