Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam pietuvināto cilvēku lokā pēdējās dienās valda nemitīgi satricinājumi, cenšoties atrisināt virkni jautājumu, kamēr prezidents vēl ir dzīvs, vēsta “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

“Generall SVR” ir viens no noslēpumainākajiem “Telegram” kanāliem Krievijā, kas regulāri publicē informāciju par Putinu un viņam tuvāko cilvēku loku. Minētais kanāls arī izplatījis informāciju par Putina nedziedināmajām slimībām. Tiek uzskatīts, ka tas pieder bijušajam Ārējās izlūkošanas dienesta ģenerālim.

“Lai uzmundrinātu valsts galvas noskaņojumu, nolemts veicināt notikumus frontē, lai kaut neliela uzvara viņu iepriecinātu. Putins jau sen ir pieprasījis Avdijivkas sagrābšanu [Ukrainā], un tagad Krievijas karaspēks frontē cenšas atrisināt šo grūto uzdevumu, maksājot ar daudzu cilvēku dzīvību. Bet velti, jo prezidentam vairs nerūp ne mazas, ne lielas uzvaras, tagad viņu uztrauc tikai sāpes un veselības pasliktināšanās. Beigas ir ļoti tuvu,” vēsta minētais kanāls.

Tikmēr Putina dubultnieks šonedēļ piedalījies vairākos oficiālos pasākumos Biškekā, kur atrodas oficiālā vizītē. Kirgizstānas apmeklējums un nākamā Ķīnas vizīte, ja tā, protams, notiks, paceļ dubultnieku pavisam citā līmenī.

Vīrietis, kurš izskatās līdzīgs Krievijas prezidentam, nolicis vainagus Kirgizstānā, vedis sarunas ar Sadiru Japarovu un Ilhamu Alijevu, un pat parakstījis dokumentus, baudot Kirgizstānas skaistumu un saņemot visus Krievijas prezidentam pienākošos pagodinājumus, ziņo “Generall SVR”.

Šis “Telegram” kanāls jau iepriekš vēstījis, ka pēdējā laikā Putins reti kad personīgi piedalās oficiālos pasākumos, turklāt prezidenta sagatavošana tiem – mazgāšana, ķemmēšana, grimēšana, ģērbšanās un apavu uzvilkšana – sāk aizņemt arvien vairāk laika. Vienam no pēdējiem pasākumiem prezidents tika gatavots vairāk nekā trīs stundas. Prezidents jūtas slikti, zāles palīdz tikai nedaudz un visu sagatavošanās procedūru laikā viņam nepieciešams ik pa laikam atpūsties. Vairāk nekā trīs stundu pūliņu rezultātā “gurķītis” (kā apkalpotājs nesen ņirgājoties nosauca valsts vadītāju) ir vairāk vai mazāk gatavs sapulcei, ziņo kanāls.

Tomēr, neskatoties uz visiem pūliņiem, prezidents jūtas noguris, pasākumu laikā gandrīz visu laiku klusē un nepiedalās izvirzīto jautājumu apspriešanā.

Prezidents nesen drūmi pajokoja, ka laiks padomāt, kur viņš drīzumā tiks apglabāts. Un, neskatoties uz sarunu biedru aktīvo noliegumu un mierinājuma vārdiem par vēl daudziem dzīves gadiem, Putinu ārstējošie ārsti saka, ka fināls ir tuvu,” iepriekš vēstīja “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

Lasiet arī: Jaunu iespēju laiks! Ķīniešu horoskops 2024. gadam

Saistītās tēmas: Generall SVRVladimira Putins

youtube icon
Abonēt youtube