Publicitātes foto

Siguldā ceturtdien, 18. janvārī, atklāts jaunākais “Lidl” veikals valstī, kas pēc skaita ir jau divdesmitseptītais Latvijā. Pirmais klients jaunā veikala atklāšanu gaidīja jau no plkst. 5.00 rītā, un pateicībā par to saņēma dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Rindā gaidošos klientus no 7.00 rītā sildīja enerģiski mūzikas ritmi. Plkst. 7.30 aplausu pavadībā jauno “Lidl” veikalu atklāja Siguldas novada domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa, “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Edijs Vanags un “Lidl” Siguldas veikala vadītāja Laura Juhņeviča. Atklāšanas prieku vairoja silti dzērieni un laimes rats ar nelielām balviņām. Klientus veikalā sagaidīja īpaši piedāvājumi, kas vienīgi jaunajā Siguldas veikalā tiks piedāvāti vēl nākamās četras nedēļas.

Līdz ar veikala atklāšanu “Lidl” Siguldā radījis vairāk nekā 40 jaunas darbavietas, informē uzņēmums.

Klientu ērtībām veikalā pieejami divi depozīta taromāti, dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa. Ap veikala ēku iestādīti vairāk nekā simts košumkrūmi un koku lielstādi gandrīz 49 000 eiro vērtībā.

Klientiem pieejamas 162 auto stāvvietas, tajā skaitā deviņas stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un trīs stāvvietas ģimenēm. Tāpat pieejami 12 tērauda statīvi velosipēdu pieslēgšanai.

Veikala ēkas platība ir 2230 kvadrātmetru, bet tirdzniecības zāles platība – 1420 kvadrātmetru.

“Siguldas vilkme strauji palielinās. Priecājamies par uzņēmēju un investoru izvēli, kuri novērtē Siguldu kā vietu uzņēmējdarbības attīstībai. Katra jauna darba vieta, kas tiek radīta Siguldas novadā,  ir vērtība. Ieguvēji no “Lidl” veikala atvēršanas Siguldā ir ne tikai novada iedzīvotāji, bet arī viesi, kuriem tagad  būs vēl viens iemesls apstāties un iepazīt Siguldu,” saka Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

 

Lasiet arī: Rakstniece Inguna Bauere cīnās par dzīvību Madonas slimnīcas reanimācijā

Lasiet arī: Kura planēta tevi ietekmē un ko tas nozīmē – nosaki pēc dzimšanas datuma 

Saistītās tēmas: LidlSigulda

youtube icon
Abonēt youtube