Foto: Pixabay

Šis gads ikvienam sola krasas pārmaiņas un pārvērtības. Tas viss ir zaļā koka Pūķa dēļ – šī zīme ir atbildīga par spēku, harmoniju, transformāciju, attīstību un jaunu dzīvi, vēsta Wday.

Auns

2024. gadu Auns pavadīs spilgti un drosmīgi. Pavērsies jaunas iespējas, pašpārliecinātība un enerģija kūsās visaugstākajā līmenī. Auns ar pārliecību pieņems svarīgus lēmumus. Var riskēt, pārsteigt sevi un izdarīt ko pavisam neparastu. Tātad ir pienācis laiks mēģināt mainīt savu tēlu. It īpaši, ja jūs vienmēr esat par to sapņojis, bet nekad neesat to uzdrošinājies izdarīt. Zvaigznes ir  tam labvēlīgas. Šis ir jūsu gads, lai labāk iepazītu sevi.

Vērsis

Ir pienācis laiks atraisīt savu potenciālu un pārbaudīt sevi radošos virzienos. Ar neatlaidību un pārliecību par savām idejām varēsiet gūt panākumus. Šis ir gads, kad varat mēģināt apgūt jaunu skaistumkopšanas hobiju. Uzziniet, kā izveidot manikīru vai grimu, kombinēt apģērbu, vai pat radiet savu zīmolu. Attīstiet sevi, esiet uzcītīgs un būsiet pārsteigts par panākumiem – tie ir gaidāmi!

Dvīņi

Dvīņiem ieteicams pievērst uzmanību savai veselībai, īpaši gada pirmajā pusē. Rūpīgi pavērojiet savu veselības stāvokli un neignorējiet pat nelielus simptomus. Neaizmirstiet par profilaksi. Neatstājiet savu ādu novārtā, tai arī ir nepieciešama aprūpe. Šis ir labs laiks jaunām kosmētiskām procedūrām. Pozitīvi rezultāti jūs iepriecinās.

Vēzis

Šis Vēžiem ir atklājumu un pašattīstības gads. Šīs zodiaka zīmes dzīve būs spilgtu notikumu pilna. Planētas atradīsies Vēžiem labvēlīgā izkārtojumā, dodot šis zīmes pārstāvjiem drosmi. Izmantojiet iespēju! Atklājiet sevī jaunas šķautnes, sajūtiet harmoniju ar sevi. Stila maiņa noteikti palīdzēs šajā jautājumā. Izveidojiet jaunu garderobi, kas atspoguļo jūsu būtību. Mēģiniet radīt apģērbu pašu rokām, tas piešķirs unikalitāti, kā arī pārvērtīsies jaunā hobijā.

Lauva

Lauvas līdera dotības Pūķa gadā uzmirdzēs ar jaunu sparu. Sasniegumi profesionālajā sfērā, radošā potenciāla izpausme, lielas ieguldītās pūles – bez tā 2024. gadā nekur nespruksiet. Atrodiet harmoniju starp ķermeni un prātu, lai neaptrūktos resursu un jūs spētu sasniegt panākumus. Astrologi iesaka ādas kopšanas procedūras: maskas, spa, masāžas. Padariet šo gadu par atpūtas gadu.

Jaunava

Jaunavas valdīs 2024. gadā – Visums ir apņēmības pilns palīdzēt šīs zīmes pārstāvjiem gūt profesionālo izaugsmi un attīstīties. Ja esat koncentrējies uz saviem mērķiem un gatavs strādāt, viss izdosies.  Pievērsiet uzmanību savām komunikācijas prasmēm – tas noteikti noderēs nākotnē. Biežāk pierakstieties uz skaistumkopšanas procedūrām, komunicējiet ar speciālistiem un citiem apmeklētājiem. Iegūstot skaistumu, vienlaikus trenēsiet savas komunikācijas prasmes.

Svari

Svariem vajadzētu pārskatīt personīgās izaugsmes iespējas un savas finanses. Bet noteikti nav jāuztraucas – nosakiet savas prioritātes, domājiet par to, ko vēlaties darīt. Viena no jomām, ko varat apgūt, var būt skaistumkopšanas nozare – iespējams, kļūsiet par izcilu masāžas terapeitu vai manikīra meistaru.

Skorpions

Skorpionus gaida pārmaiņu un izaugsmes periods. Būs iespējas paplašināt savu redzesloku un iegūt jaunus paziņas. Taču jābūt gatavam neplānotām apstākļu izmaiņām, kas ne vienmēr būs uz sliktu. Svarīgi nepalaisties un piedomāt par savu tēlu un izskatu – kaut vai, piemēram, sakopjot uzacis, jo, mainot uzacu formu un izskatu, iespējams mainīt arī savu tēlu un izskatu.

Strēlnieks

Strēlniekus gaida aizņemts gads, par ko liecina unikālas astroloģiskās konfigurācijas. Atrodiet sevī apslēptās prasmes un talantus – tas noderēs profesionālajā un personīgajā jomā. Labvēlīgs laiks mainīt frizūru, ielikt ilgviļņus vai, gluži pretēji, iztaisnot matus, izmantojot keratīnu. Eksperimentējiet!

Mežāzis

Laba veselība ļaus Mežāzim 2024. gadā aktīvi nodarboties ar sportu, turklāt zvaigznes to pat iesaka darīt, tāpēc spēka un enerģijas pietiks. Jebkādas skaistumkopšanas procedūras arī nāks par labu, taču īpašu uzmanību pievērsiet masāžai un relaksācijas procedūrām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus gaida būtisku pārmaiņu gads, turklāt ne tikai fiziskā jomā. 2024. gadā zvaigznes iesaka uzņemties atbildību par savu garīgo veselību un emocionālo labsajūtu. Vislabvēlīgākais laiks, lai to uzsāktu, būs periods no janvāra līdz martam. Jūs sajutīsiet jaunas enerģijas pieplūdumu, ko vajadzētu ieguldīt meditācijā un harmonijas meklējumos ar sevi. Rūpējieties par savu ādu tāpat kā par savu dvēseli – biežāk organizējiet mājas spa: vannas ar veselīgām bumbām un rožu ziedlapiņām relaksējošas mūzikas pavadībā, maskas un attīrošas sejas procedūras, ādas mitrināšanas rituālus pirms gulētiešanas.

Zivis

Šis gads Zivīm nesīs jaunus pienākumus – šīs zīmes pārstāvji var saskarties ar jauniem uzdevumiem un projektiem, kā arī uzņemties jaunu amatu darbā. Neiztiks bez spriedzes un nervus kutinošām situācijām. Saskarieties ar grūtībām tā, it kā jūs būtu tikko nokāpis no glancēta žurnāla vāka!

Lasiet arī: Kļuvis zināms, kā Emilija Bērziņa iztērējusi balvā iegūtos 10 000 eiro

Lasiet arī: 77 gadu vecumā apprecējies bijušais politiķis Jānis Jurkāns

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Lasiet arī: VIDEO | Latviešu mūziķu radīta dziesma par kaķīti saviļņo Eiropu

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube