Foto: Pixabay

Pēdējo nedēļu laikā “McDonald’s” vārdā ir parādījušies vairāki viltus konti sociālajos tīklos “Instagram” un “Facebook”, kas piedāvā lielos maltīšu komplektus par ļoti zemu cenu. Tā ir viltus aktivitāte un konkursi ar mērķi apkrāpt iedzīvotājus, brīdina “McDonald’s”.

Lai iegūtu maltīti par ļoti zemu cenu, iedzīvotāji tiek aicināti sniegt informāciju, ievadot personas datus, kā arī veikt priekšapmaksu. Tā ir krāpnieciska darbība, kuras mērķis ir iegūt iedzīvotāju naudu, un maltītes netiek piegādātas.

“McDonald’s” jau ir informējis atbildīgās iestādes un pieprasījis bloķēt krāpniecisko saturu platformās, tomēr krāpnieciskās aktivitātes turpinās.

“McDonald’s” atgādina, ka “McDonald’s” maltītes var pasūtīt tikai trīs veidos – restorānā, oficiālajā “McDonald’s” mobilajā lietotnē vai ar “McDonald’s” piegādes partneru “Wolt” un “Bolt” starpniecību. Visas “McDonald’s” organizētās akcijas un piedāvājumi parādās vienīgi oficiālajā Latvijas “McDonald’s” mājaslapā www.mcdonalds.lv.

“McDonald’s” aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un ziņot par aizdomīgām darbībām. Tāpat uzņēmums aicina uzmanīgi pārbaudīt interneta vietnes, uz kurām ved akciju un piedāvājumu reklāmas. Ja kādam šķiet, ka ir saskāries ar šādu krāpniecisku darbību, uzņēmums aicina sazināties ar atbildīgajām iestādēm.

Lasiet arī: Staltbriežu šāvējam Saldus novadā piemērots maksimālais sods

Lasiet arī: LIDO klientu apkalpošanā iesaista robotus

Lasiet arī: Kļuvis zināms, kā Emilija Bērziņa iztērējusi balvā iegūtos 10 000 eiro

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Lasiet arī: VIDEO | Latviešu mūziķu radīta dziesma par kaķīti saviļņo Eiropu

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: KrāpniekiMcDonald'sviltus konkursi

youtube icon
Abonēt youtube