Foto: Pixabay

Pāri, kur sieviete pelna naudu, bet vīrietis rūpējas par māju un mājas darbiem, vairs nepārsteidz. Ko par to saka astroloģija? Izrādās, ir četras zodiaka zīmes, kuru pārstāvji – vīrieši biežāk nekā citi izvēlas dzīvot uz sievietes rēķina, vēsta Wday.

Zivis

Vīrieši – Zivis ir vieni no maigākajiem partneriem. Viņi ir gatavi nēsāt savu izvēlēto uz rokām, taču paši ne vienmēr spēj nopelnīt lielu naudu. Valdošā Zivju planēta Neptūns piepilda šīs zīmes pārstāvjus ar jūtīgumu un dāvā ezotēriskas spējas. Šīs zodiaka zīmes vīrieši nemaz neiebilst, ja viņu izvēlētā pelna vairāk par viņiem. Viņiem šī situācija ir pat izdevīga – viņi var pamest nemīlētu darbu un veltīt uzmanību izredzētajai, kā arī savai garīgajai izaugsmei.

Vēzis

Vīrieši, kas dzimuši zem Vēža zīmes, var justies neērti, ja no viņiem tiek gaidīts, lai viņi atbilst tradicionālajiem vīrišķajiem ideāliem. Mēness, sievišķības simbols astroloģijā, ir Vēžu patrons, tāpēc Vēža emocionalitāte un jūtīgums var liegt šīs zīmes pārstāvjiem sasniegt karjeras virsotnes. Šīs zodiaka zīmes vīrieši nepavisam nav pret dzīvošanu uz savas partneres rēķina. Viņi neredz neko sliktu tajā, ka katrs dara to, ko prot vislabāk. Un, ja viņa izvēlētā ir karjeriste, tad Vēzis ar prieku uzticēs viņai atbildību par naudas pelnīšanu.

Svari

Svaru patronese ir “sieviešu” planēta – Venera. Atšķirībā no piezemētā Vērša, kuru arī pārvalda Venera, gaisīgajiem Svariem ir grūti būt piezemētiem un ieņemt praktiskāku pieeju dzīvei.  Tomēr Svaru vīrieši reti piedzīvo nabadzību, jo Venera veicina labu finansiālo stāvokli, tostarp ar veiksmīgu partnerattiecību palīdzību.

Dvīņi

Vienmuļība Dvīņiem nepavisam nepiestāv. Dvīņi var justies satraukti, ja katru dienu ir spiesti ievērot standarta darba grafiku no pulksten 8:00 līdz 17:00. Atrast izredzēto, kura uzturēs ģimenes budžetu, ir Dvīņu sapnis. Tādā veidā viņi var izmēģināt spēkus jomā, kas viņus patiešām interesē, nebaidoties no finansiālām grūtībām.

Lasiet arī: VIDEO | Iepazīsties, jaunā parauga pase – ar ko tā atšķiras no iepriekšējās

Lasiet arī: Rīgas domē atbalsta nosaukumu maiņu Maskavas ielai un citām ielām tās tuvumā

Lasiet arī: Pirmais klients Lidl atvēršanu Jelgavā gaidījis kopš iepriekšējās dienas vakara

Lasiet arī: Četras zodiaka zīmes – liktenīgās sievietes, kuras vīrieši nespēj aizmirst

Lasiet arī: VIDEO | Jēkabs Rēdlihs: Man bija kauns pieņemt un atzīt, ka netieku galā

Lasiet arī: Gaidāma smaga krīze – astroloģe atklāj, kā  mainīsies Keitas Midltones dzīve

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube