Foto: Valsts kanceleja/Flickr

Veicot Latvijas-Baltkrievijas robežas izbūves darbus, Krāslavas novadā, Porečje ciema tuvumā, 350 metrus no 43. robežzīmes, otrdien, 12. martā, ir gājis bojā SIA “Pamatceļš” ekskavatora vadītājs. Nelaimes gadījums noticis ekskavatoram ieslīdot upē. 

SIA “Pamatceļš” ir projektēšanas un būvniecības uzņēmuma SIA “Citrus Solutions” piesaistīts apakšuzņēmējs. Ņemot vērā ātras reakcijas nepieciešamību, uzņēmumi šobrīd sadarbojas ar visām atbildīgajām iestādēm un Valsts policiju, kā arī tiek veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, informē uzņēmums.

Tāpat informācija par notikušo nekavējoties tika nodota Valsts darba inspekcijai, un notikuma vietā strādā Valsts policija, kā arī informēts projekta pasūtītājs VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ). VNĪ uzsācis pārbaudi par negadījuma apstākļiem un izvērtē, vai būvuzņēmējs objektā ievērojis visus darba drošības pasākumus.

Robežas būvniecības projekta komanda izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem. Arī pasūtītājs VAS “Valsts nekustamie īpašumi”, Finanšu ministrija, Iekšlietu ministrija un ārējās robežas infrastruktūras izbūves uzraudzības komiteja izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem un no savas puses pārliecināsies, ka bojāgājušā ģimene saņem visu nepieciešamo atbalstu, informē VNĪ.

Lasiet arī: Intoksikācijas gadījumu dēļ PVD uzdod apturēt D vitamīna pilienu izplatīšanu

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Lasiet arī: Mūrniece pastiprina apsardzi īpašumam uzmācīgu vīriešu dēļ

Lasiet arī: VDD pērn izmeklējis līdz šim lielāko spiegošanas gadījumu skaitu Latvijā

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze martam: gaidāms ļoti romantisks mēnesis

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube