Foto: Pixabay/1tamara2

No 2. līdz 26. aprīlim Merkurs būs retrogrāds – daudzi, izdzirdot vārdu kombināciju “Merkura retrograds”, sabīstas no tā, ka nu tik būs, ka viss ies šķērsām un neko nedrīkst darīt. Tā nav. Drīkst darīt un ir jādara, tikai jāzina, kas, kā un ar ko, norāda astroloģe Inita Dilāne.

“Pirmkārt, tas ir brīnišķīgs laiks, lai ķertos klāt iesāktiem un nepabeigtiem darbiem, projektiem, lai tos paveiktu daudz labākā kvalitātē, tā teikt, savilktu kopā visas astes, kas velkas līdzi varbūt jau pat mēnešiem ilgi. Otrkārt, ja esi nolēmis papildināt savu zināšanu klāstu mācībās, ko esi jau iesācis, taču kaut kādu iemeslu dēļ nepabeidzis, šobrīd ir īstais laiks aizpildīt iztrūkstošos zināšanu laukumus!” mudina astroloģe.

Tā, kā Merkurs šoreiz ir Auna zīmē, daudz nevilcinies, bet rīkojies tagad un tūlīt. Patīkamus un varbūt mazāk patīkamus pārsteigumus var sagādāt kāds cilvēks no pagātnes. Uzrakstīs, piezvanīs, nejauši satiksi kādā pasākumā, veikalā, uz ielas. Taču tieši apzināti ieplānota atkal satikšanās ar kādu laiku nesatiktiem draugiem, bijušajiem kursa biedriem, darba kolēģiem būs priecīgām emocijām caurvīta. Merkura retrogrāda laiks, kas ilgst līdz 26. aprīlim var radīt misēkļus ar viedierīcēm, elektroniku un tehniku kopumā. Īpaši, ja tiek plānots kāds koncerts, kāda konference, kāds liels un atbildīgs pasākums, rēķinies ar to, ka kaut kas “čerkstēs”, prezentācija var “uzkārties”, kāds vads nedarboties, tiks zaudēts savienojums vai gluži nejauši mājās tiks aizmirts kāds mazs, taču ļoti, ļoti nozīmīgs sīkums, kas var radīt liekas emocijas pasākuma laikā, skaidro astroloģijas eksperte.

“Mieru, tikai mieru! Nodrošini sevi ar diviem vadiem, diviem mikrofoniem, diviem datoriem, ja pasākums, tev patiesam ir nozīmīgs. Arī darot darbus ārā, nebrīnies, ka noplīsīs kāda ierīce, kad darbs būs jau gandrīz paveikts. Nogaidi, nepērc jaunu, labākais laiks iekārtu, telefonu, datoru pirkšanai ir aprīļa beigas,” iesaka Dilāne.

“Protams, neiztikt bez pārpratumiem komunikācijā, īpaši romantiskajās attiecībās. Mīlestības planēta Venēra, arī būs Auna zīmē, tāpēc asi reaģēs uz visu, kas nepatīk, ka kaut kas jāgaida vai neskaidri pateikts, tādējādi var rasties pārpratumi, kas pēc tam var radīt vilšanos, jo norunātais netiks izpildīts vai plāni mainīsies. Šajā laika posmā, tiklīdz rodas mazākā neskaidrība par norunāto, labāk ir piezvanīt un pārjautāt, nekā rakstīt telefonā ziņu, jo visniecīgākais ieliktais vai neieliktais simbols teikuma beigās var radīt nevajadzīgus strīdus,” iesaka astroloģe.

Pēc viņas prognozētā, aprīlī dāmas būs noskaņotas valdonīgāk, taču arī kaislīgāk. “Pacietībai un kautrībai vietas nebūs. Ja kāds iepatiksies, būs gan drosme, gan iniciatīva pirmajai uzsākt sarunu vai saraksti. Iemīlēšanās no pirmā acu skata mudinās rīkoties un skriet pretī laimes zibšņiem. Taču, ja iepazināties, vai satikāt kādus jaunus sadarbības partnerus Merkura retrogrāda laikā, tas nebūs uz ilgu laiku. Gaidas un ekspektācijas no otra var būt milzīgas kā tāds uzpūsts ziepju burbulis. Taču var atjaunoties, uzdzirksteļot no jauna attiecības, kas kaut kādu iemeslu dēļ ir palikušas uz pauzes. Vai tas ir bijis kāds sīks aizvainojums, neskaidra situācija, kuras dēļ katrs, sava lepnuma vadīts, ierāvies sevī, savā pasaules malā. Dāmas rīkojieties! Ja vēlaties atjaunot, to kas ir svarīgs – rīkojieties! Trumpis ir jūsu pusē jau no 5. aprīļa!” aicina Dilāne.

Svarīgu dokumentu kārtošana, parakstīšana arī ir jāatliek uz mēneša beigām, jo mazākā nianse, cilvēciska aizmāršība, nenodota, nepamanīta informācija var sarežģīt visu birokrātisko procesu. Esi uzmanīgs attiecībā uz sīkām niansēm.

“Ceļojumu mīļiem arī šis būs pārsteigumiem piepildīts laiks. Var rasties misēkļi, iegādājoties lidojuma biļeti vai reģistrējoties lidojumam. Reisi var kavēties, tikt atcelti, mainīti un var būt pat neeksistējoši. Dodoties ceļā, rūpīgi pārbaudi vai viss nepieciešamais ir paņemts līdzi, jo vismazākā, visneiedomājamākā, sīkākā nianse var pabojāt tavus plānus. Skaties uz situācijām caur piedzīvojumu brillēm. Vērtīgs, uz pozitīvām sajūtām piepildīts ceļojums būs tiem, kuri atriezīsies vietā, pilsētā, kur jau ir bijuši, lai gluži kā atkārtojuma režīmā vēl padziļinātāk pievērstu uzmanību iepriekš garām palaistām niansēm. Taču, atceries, ka visa ceļojuma pamatā ir viens no kosmiskajiem likumiem: Kāds esi tu pats, tieši tāds ir tavs ceļojums! Pavēro, paanalizē, paskaties un tu ieraudzīsi patiesību par sevi,” uzsver astroloģe Inita Dilāne.

Lasiet arī: Pazudušās Jansones dzīvesbiedrs: Nopietni pieļauju, ka Anna ir dzīva

Lasiet arī: VIDEO | Latvietis atzīts par labāko aktieri Eiropas lielākajā seriālu festivālā

Lasiet arī: VIDEO | Sagaidot 60 gadu jubileju, Ainars Virga izdod autobiogrāfisku dziesmu 

Lasiet arī: Dons ar uzstāšanos Madridē atklājis Eirovīzijas koncerttūri

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 29. marts – 4. aprīlis

Lasiet arī: Lasmaņa skandāls: Soctīklos rosina sievietes intīmo vietiņu pārdēvēt par «jelgaviņu»

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: astroloģehoroskopiInita Dilāneretrogrāds Merkurs

youtube icon
Abonēt youtube