Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Astrokarte rāda, ka 2018.- 2025. gadam cikliski klonējam 1935. – 1942. gada notikumus. No 2026. gada attiecīgi ir atsauces uz 1942. – 1946. gadu, vietnē X (iepriekš “Twitter”) raksta astrologs Kristaps Baņķis.

“Vēl jau būs ASV kārta “paspīdēt”, atceroties, ko tā izdarīja 1945.gadā…,” raksta Baņķis.

Pēc viņa teiktā, “simboliskas iespējas ir krietni plašākas. Pēc vēsturiskās astro analoģijas kara uzsācēju gaida droša nāve..”

Viņš atgādina, ka iepriekš notikušā rezultātā tika pārdalīta visa Eiropa. Daudz kas ir citadāk (kaut vai Lielbritānijas iesaiste), tomēr simboliskais cikliskums liek būt piesardzīgiem! Galvenais ir – kas no 2026.gada notiks ASV!

“Lielākā atšķirība astrokartes klonā ir tā, ka Plūtons no Lauvas ir pārvirzījies uz Ūdensvīru jeb pretējo polu: no spēcīgiem līderiem, vadoņiem, despotiem, autoritārajiem (mūsu pašu Ulmanis) uz lielāku institūciju un tautas varu, kas var nepieļaut vienpersonisku “paliksim savās vietā”, tomēr arī tur ir daudz risku… Ūdensvīra laikmets pa īstam sākas no šā gada 19.novembra, tādēļ skriet pa priekšu zirgam ar secinājumiem nav gudri par astrologam! Tas ir kā krietni pirms Jēzus Krustā sišanas jau zināt, ko tas 2000 gadu laikā atnesīs pasaulei – Jā, un ko tieši!? – arī diskutabli! Turklāt tagadējā policentriskajā pasaulē, kad neviens notikums nav viennozīmīgi uztverams un var tik apstrīdēts pat “skaidra lieta”! Tālu skatīties nozīmē izlaist no rokām ikdienas iespējas. Ūdensvīrs ir par indivīdu un Humānismu, par tautas varu, bet Ūdensvīra spēcīgā ietekmē Franču revolūcijā izdomāja Giljotīnu ātrākai galināšanai un īsā laika posmā brīvības, brālības, vienlīdzības vārdā nogalināja vairāk nekā visa inkvizīcija spēja kopā visās simtgadēs!” vietnē X norāda Baņķis.

Lasiet arī: Kariņa vietu varētu ieņemt pašreizējā tieslietu ministre

Lasiet arī: Ieguldot 60 miljonus eiro, Lucavsalā plāno izbūvēt nacionālo futbola stadionu

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Viss atnāk tad, kad tam ir vispareizākais laiks

Lasiet arī: «Labākais brauciens!» – Didrihsone atklāj, cik viņai izmaksājis ceļojums uz Bali

Lasiet arī: VIDEO | Baltie lāči laiž klajā dūšas jeb spēka dziesmu par latgaliešiem

Lasiet arī:  VIDEO | Kārlim Būmeisteram pēc radošās pauzes tapusi jauna dziesma

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: astrologsKristaps Baņķis

youtube icon
Abonēt youtube