Foto: Pixabay/ spirit111

Svētdien, 21. aprīlī, visiem sācies jauns 14 gadu cikls, ko palaiž lieliskais Jupiters ar inovatīvo Urānu. Šie cikli vairāk ir par pārticību, veiksmi, saslēdzienu ar citiem, ar pasauli, par brīvību izpausties, vietnē “Facebook” stāsta astroloģijas eksperts Andis Geste.

Iepriekšējais cikls sākās 2010. gada jūnijā un finišēja  svētdien, 21. aprīlī.  “Vajadzētu padomāt, kā šajā ciklā man gāja ar darbiem, projektiem? Kā man gāja ar veiksmi? Cik es biju atbilstoša/-šs pasaules prasībām? Kā gāja ar karjeru, naudām, interesi mācīties jaunas lietas?” iesaka astroloģijas eksperts.

Pēc Gestes sacītā, jaunais cikls ilgs no šā gada 21. aprīļa  līdz 2038. gada 31. martam, tātad 14 gadus. “Šoreiz šis būs Vērša zīmē startējošs cikls, tātad naudīgs un baudīgs. Tas ir par labu, muižniecisku pieeju lietām un pārticību,” uzsver Geste, piebilstot, ka “kuratori šim ciklam būs pagalam kičīgi – filosofiskais, šoreiz neagresīvais kareivis Marss (Zivju zīmē) un precīzā, knauzerīgā Lilita (Jaunavas zīmē).”

“Izklausās ačgārni? Nē! Patiesībā latviešiem un Latvijā dzīvojošajiem cittautiešiem šo būs ļoti viegli paņemt un ciklu izmantot. Agresīvākām tautām un cilvēkiem, kam vēl ir tendence uz luņošanu, nesekošanu kārtībai un grafikiem būs ļoti grūti šo ciklu paņemt. Mēs ņemam pasauli ar neagresivitāti un ar precizitāti. Vērša zīme mums ir izaugsmes zona, tā kā uzplauksim! Jāprot tikai šajā ciklā precīzi ierakstīties jau pašā cikla sākumā! Tie ir iekšējie uzstādījumi, kuri jāsakārto. Te būs jāpasteidzas sevi sakārtot un ciklā ierakstīties, jo jau aprīļa beigās un maijā būs nereāli jaudīga enerģija tieši Vērša zīmē,” skaidro astrologs.

Savukārt, runājot par laika posmu no 22. līdz 28. aprīlim, Geste vietnē “Facebook” atklāj, ka gaidāma  neparasta nedēļa.

“Tikko (21/04) ir iesācies jauns Jupitera-Urāna 14 gadu cikls. Tas paģēr no mums atjaunotas zināšanas un interesi par pasauli, kura strauji mainās. Mums ir strauji jārestartējas. Dullās, aplam šaustīgās aprīļa enerģijas sāks šonedēļ nomierināties, taču būs arī košas jautrības.

Mēnestiņš līdz trešdienai aug un tad ir pilnmēness Skorpiona zīmē. Šis ir gada skaudrākais pilnmēness. Ierodas pilsone vārdā Realitāte. Tā izgaismos – kas ir kas mums apkārt. Īpaši būs redzami sumpurņi, mērgļi, mošķi, jampampiņi un pidriķi,” brīdina astrologs, uzsverot, ka trešdien, 24. aprīlī, viss par visiem taps skaidrs – pilnīga bezilūziju diena. “Mēli valdām, jo krāsaini izteikties pagalam gribēsies!” iesaka Geste.

“Nedēļā divi kaifiņi. Ceturtdien forša buršanās diena, kad var rūķiem palūgt, lai tie atnes dzīvē kādu smuku materiālo labumiņu, teiksim, jaunu auto. Un ceturtdien beidzas Merkura retrogrāds!” uzsver astrologs, piemetinot, ka absolūti monstrozais aprīlis līdz ar to būs garām, bet priekšā maijs, kas izvērtīsies simtreiz mīlīgāks.

Lasiet arī: Nedēļas vidū daudzviet līs un sniega sega strauji kusīs

Lasiet arī: Britu režisors pievienojas Londonas Latviešu korim un uzņem filmu par latviešiem

Lasiet arī: VIDEO | Izmisušie krievi uzbrūk Orskas mēram, pārmetot viņa ģimenes locekļu ērto dzīvi Dubaijā

Lasiet arī: Zelenskis nosaucis piecas valstis, kuras gaida karš, ja Ukraina zaudēs

Lasiet arī: SuperBingo tiek pie jaunas vadītājas, Ligitai Miezei dodoties pirmsdzemdību atvaļinājumā

Lasiet arī:  Šogad Lielajā talkā aicina sakārtot ēku pagrabus droša patvēruma veidošanai

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Andis Gesteastrologsjauns ciklsJupitersLatvijaUrānsvērsis

youtube icon
Abonēt youtube