Ne vienmēr frāze “jo vairāk tu zini, jo labāk” ir pareiza. Taču, ja nonākam līdz seksa faktiem, tad daudz zināšanas šajā sfērā nekad nevar kaitēt.

Ritakafija.lv piedāvā iepazīties ar 25 interesantiem un dīvainiem seksa faktiem, kas, pavisam iespējams, tev ļaus uzzināt ko jaunu.

 

1.Aktieris Kriss Roks (Chris Rock) iedeva Pamelas Andersones seksa kasetes kopiju kādam 15 gadus vecam zēnam, kas mira no vēža.

 

2. 1987.gadā kāds ieslodzītais izlauza stikla starpsienu un gaismas iekārtas apciemojuma zonā, lai nodarbotos ar seksu ar sievieti, kad viņa bija atnākusi viņu apciemot.

 

3.Orālais sekss palīdz pazemināt asinsspiedienu.

 

4.Romieši izmantoja augu, kas saukts par Silphium, kā kontracepcijas līdzekli. Acīmredzot, viņiem bija tik daudz seksa, ka viņi to noveda līdz izzušanai.

 

5.Reiz kāda sieviete iesūdzēja tiesā televīzijas kanālu Nickelodeon, apgalvojot, ka viņai nevarēšot vairs būt seksa, jo TV seja Marks Sammers (Marc Summers) kādā šovā ir iemetis ar pīrāgu viņai pa seju. Kompānija viņai izmaksāja 25 000 ASV dolāru “sāpju naudu”.

 

6.Gulēšana uz vēdera var izraisīt dīvainākus, baisākus un arī seksīgākus sapņus.

 

7.1994.gadā ASV ķirurgs bija spiests atteikties no savas publikācijas, kas veicināja seksuālo izglītošanos par masturbāciju, lai samazinātu pusaudžu grūtniecību.

 

8.Senajā Grieķijā mazi dzimumlocekļi tika uzskatīti par pievilcīgiem, bet lieli locekļi bija “domāti” vecām sievietēm un barbariem.

9. Bonobos (pērtiķu suga), kuru DNS 99% ir līdzvērtīgs cilvēka DNS, liela daļa ir homoseksuāļu un nodarbojas ar seksu, kad vien ir izdevība. Jebkas, kas izraisa interesi mēdz izraisīt seksuālo kontaktu.

 

10. Brutalitāte un dzīvnieciskums ASV pilsētā Vašingtonā līdz 2005.gadam nebija nekas nelegāls, kad kāds vīrs vārdā Kenneth Pinyan nomira no iekšējiem ievainojumiem, ko izraisīja anālais sekss ar zirgu vietā, ko sauc par „zirgu bordeli”.

 

11.Seksa skaņas grupas Guns N’ Roses dziesmā Rocket Queen bija īstas. Tās tika ierakstītas studijā, kamēr solists Axl Rose nodarbojās ar seksu ar mūziķa Steven Adler draudzeni.

 

12. Šobrīd tiek izgudrots ķirurģisks implants, kas spēšot sniegt orgasmu brīdī, kad tiks nospiesta viena vienīga poga.

 

13. Sieviešu asaru smarža uz īsu brīdi samazina seksuālo uzbudinājumu un testosterona ražošanu vīrieša organismā.

 

14. Kad bišu tēviņi pārojas ar karalieni, to ejakulācija ir tik spēcīga, ka ir dzirdama pat ar cilvēka ausi.

 

15. Ziemeļkorejā aptuveni 2000 sieviešu strādā Prieka komandā. Tās ir pievilcīgas sievietes, kuras nodrošina izklaidi un seksuālus pakalpojumus ievērojamām amatpersonām.

16.Vairāk kā 10% no pasaules iedzīvotājiem kaut reizi dzīvē ir bijis sekss darba vietā.

 

17. Šobrīd zinātnieki strādā pie speciāla kosmosa uzvalka, lai kādreiz cilvēkiem būtu iespēja nodarboties ar seksu kosmosā.

 

18. Aukstumpumpas var izplatīties uz dzimumorgāniem, izraisot dzimumorgānu herpes, un vairāk kā 50% no visiem gadījumiem šādas herpes tiek iegūtas, ja orālo baudu sniedz cilvēks, kuram tobrīd ir aukstumpumpa.

19. Romāna Cīņas klubs autors Chuck Palahniuk reiz noklausījās telefonā seksa čata līnijas, lai atrastu oriģinālas idejas saviem rakstu darbiem.

 

20. Bill Gates šobrīd strādā pie „nākamās paaudzes” plānajiem prezervatīviem.

 

21. Barošana ar krūti sievietes organismā izraisa neiroķīmisko oksitocīnu, kas tiek dēvēts par seksa narkotikām, kas mātei ļauj koncentrēties uz savu mazuli. Pastāv teorija, ka, ja vīrieši priekšspēles laikā izmanto sievietes krūšu galus un stimulē tos seksa laikā, tie padara sevi iekārojamākus.

 

22.Turku geju vīrieši var izvairīties no militārās iesaukšanas, ja spēj parādīt fotogrāfijas, kur viņi redzami, nodarbojoties ar seksu. Bet tiek uzsvērts, ka partnerim ir jābūt skaidri saskatāmai sejai.

 

23. Orgasma laikā cilvēkam iztīrās deguna blakus dobumi. Tas notiek tāpēc, ka ķermenis saņem spēcīgu adrenalīna devu orgasma laikā, kas audiem liek sairt, atverot deguna dobuma ejas.

 

24. Vīrieša sēkla sastāv no dažādām ķīmiskām vielām, kas uzlabo garastāvokli, ieskaitot testosteronu, okisotcīnu un tiretropīna atbrīvojošu hormonu, iedarbības palielinošas ķīmiskas vielas kā kortizols, un miega izraisošas ķimikālijas kā melatonīns.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube