Jau 3.gadu festivāla Positivus organizētāji un Lattelecom televīzija veido sadarbības projektu, lai cilvēki, kuri neapmeklē festivālu, varētu baudīt tā atmosfēru un sekot līdzi notikumiem no mājām.

No 4. līdz 24.jūlijam Lattelecom televīzijā darbosies kanāls “360 TV Positivus”, kuru būs iespējams skatīties gan Lattelecom interaktīvās un virszemes televīzijas klientiem, gan cilvēkiem, kuri nav Lattelecom klienti, izmantojot savu datoru, telefonu vai planšeti. Divas nedēļas pirms lielā festivāla kanālā būs vērojams izklaidējoši informatīvs šovs “Iesildies ar Fredi” ar vadītāju Andri Freidenfeldu. Festivāla laikā notikumiem līdzi uz vietas sekos Toms Grēviņš un Artūrs Mednis.

Festivāla galvenais organizators Ģirts Majors atklāj, ka jubilejas gadā Positivus saviem viesiem būs sagādājis dažādus pārsteigumus un atraktivitātes festivāla laikā – sagaidāmi gan cirka priekšnesumi, gan citi pārsteigumi, kas sekos “aiz katra stūra”. Viņš atzīst, ka ar katru gadu apmeklētāju prasības aug, tāpēc ir jāuzstāda jauni, augstāki mērķi.

Festivāla programmā trīs dienu garumā uz sešām festivāla skatuvēm būs baudāmi spoži un neaizmirstami pasaulslavenu izpildītāju priekšnesumi. Salacgrīvā uzstāsies tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Elija Gouldinga, Igijs Pops, «Years&Years», Džons Ņūmens, «Air», «Grimes» un daudzi citi, kā arī aktuālākās pašmāju grupas.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube