Līdz 2011.gadam Sandra Lamorgiz bija ārsts-praktikants un nelielas klīnikas īpašniece. Kad sākās krīze, sieviete zaudēja biznesu un tagad nodarbojas ar pavisam ko citu. 60 gadīgai Sandrai patīk dominēt.

“Ja 10 gadus atpakaļ kāds pateiktu, ka es sitīšu vīriešus uz 15 centimetru garām augstpapēžu kurpēm un ar uzlīmētām skropstām, tad es viņu izsviestu no mājām.”

 Sandra Dominē

Izrādījas, ka perspektīvu un uzkrājumu trūkums padara cilvēku ļoti attapīgu.

“Es biju pārliecināta, ka šis darbs atbrīvos mani no uzdzītām sociālajos tīklos domām par to, kādai jābūt un kā jāuzvedas īstai sievietei.”

Pēc ilgām pārrunām viņai sanāca pierunāt  New York City BDSM dungeon iestādi veikt privāto interviju. Pie apmācībām Sandra ķērās jau pēc 3 dienām, bet pēc dažām nedēļām sāka strādāt.

Reportieriem no Huffington Post laimējās tikt uz stundu garu seansu, kur Sandra izklaidējās ar vienu no savējiem klientiem.

Sarkanajā istabā var atrast, iespējams, visas seksa rotaļlietas un specializētus instrumentus, ko pārdod BDSM veikalos.

Jau pie ieejas paliek skaidrs – par seksu te tiks runāts maz. Sandra pavadīs veselu stundu, mokot cilvēku, kurš vienkārši vēlas izjust fiziskas sāpes. Pirms seansa sieviete ļauj klientam dēvēs sevi tikai par Kundzi.

-Ko man ar tevi darīt?

-Visu ko gribi, kundze.

-Mūzika manām ausīm!

“No sākuma tas bija tikai joks,” atceras Sandra. “Tobrīd es strādāju, lai saņemtu zinātnisko grādu – pētīju sieviešu seksualitāti un seksuālās enerģijas transformāciju. Darbs BDSM likās par labu prakses vietu. Lielākā cilvēku daļa uzskata, ka BDSM ir kaut kas nepareizs, bet viņi pat nevar iedomāties, kādu labumu saņems organisms pat pēc viena seansa.”

“Visi BDSM porno, ko cilvēki redz internetā ir izdomātas muļķības. Īsta kundze nekad neatļausies nodarboties ar seksu ar klientu. Šis darbs atņem spēkus un enerģiju. Man patīk to darīt, es tam pilnībā atdodos, tāpēc nepieņēmu vairāk par diviem klientiem dienā.”

“BDSM – ir mīlestība, uzticība, līdzjūtība, erotika. Un jā – sišana! ”

 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube