Tā ir īsta māksla no parastiem produktiem veidot kaut ko tādu, no kā slikti palikt var, vēl pat nepieskaroties mielastam.

Dažiem tas laikam ir iedzimts talants, citi dara to apzinoties, lai pārsteigtu un pat epatētu savus viesus, kuri nekad neaizmirsīs sliktākās vakariņas savā dzīvē. Tāpēc piedāvājam nelielu ēdienkartes ieskatu “ kā darīt nevajag” vai arī novērtēt un smelties jaunas idejas. Tomēr uz Ziemassvētku galda šādus “brīnumus” labāk nelikt.

 

Labākais dienas sākums – brokastis

0

Pati vainīga 

23e95266455f9937fed25eb6dba76240

Ar mīlestību, sieva

c79e0cdf40698bd1460abb5e981f76be

Gaļas GABALS

00

Savvaļas sniegavīrs

1-1

Izskatās jau garšīgi, bet nu…

5524f53a2fa560a0b9e9db6beb362015

Apēdīsim visu ciemu pie velna

8f0af4caf8ecdeffa7a7fdde15264ab9

BĪgaļa

ooo

Viņa skatās dvēselē 

000

Mmm.. kotletītes

1_15

Svingeri

191150d6cca58a7584e0a674688f6dae

6912ed587d024459a62e98caa147b843


Avots

Saistītās tēmas: Ēdienskulinārija

Komentāri 0

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

youtube icon
Abonēt youtube