Ielu mākslinieks ar pseidonīmu Plastmasas Jēzus (Plastic Jesus), Holivudā izvietoja repera Kanje Vesta statuju, ko nevar nesajaukt ar krustā piesistu Kristu un “Oskara” statueti. Šis jau ir ceturtais projekta darbs, ko mākslinieks rada neilgi pirms kinoprēmijas apbalvošanas ceremonijas.
Kā atzīme “The Hollywood”, garāmgājēji un rajona viesi ne uzreiz saprata, ko nozīmē šī zelta figūra, apģērbta melnās botās, taču tas nemaz netraucēja viņiem fotografēties tās fonā.
“Kanje ir ģēnijs. Viņš ir lielisks dzejnieks un producents, bet mēs veidojam ap viņu dievišķā ideāla tēlu. Paskatieties, kas notika ar viņu 2016. gada beigās, kad viņš apmeklēja psihiatrisko slimnīcu, ciešot no pastāvīgiem pārdzīvojumiem, stresa un, man šķiet, depresijas.
“Oskars” ir labi svētki Holivudas kinoindustrijai, bet neaizmirsīsim par šīs sfēras īpatnībām. Par narkotikām, piemēram, vai par cilvēku idealizēšanu, no kā pēc tam kaut ko gaida, vai par netiešu saikni starp šovbiznesu ar striptīza un prostitūcijas industrijām,” saka mākslinieks.
Viņš nepaskaidroja, kāpēc pirmo reizi savam darbam piešķīra slavena cilvēka seju, taču paziņoja, ka strādā pie projekta, kas ir saistīts ar Donaldu Trampu, kura politiku (vismaz no sākuma) atbalstīja Kanje.

 

5a38a39d349499

The Hollywood Reporter


Saistītās tēmas: Kanje VestSkulptūra

youtube icon
Abonēt youtube