Traģiskajā ceļu satiksmes negadījumā uz Ventspils šosejas netālu no Varkaļu kanāla gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, viens no bojā gājušajiem ir bērns. Ieradušies negadījuma vietā, mediķi cīnījās par bērna dzīvību, tomēr viņu neizdevās glābt. Savukārt cietusī sieviete mediķu ierašanās brīdī jau bija mirusi.

Tāpat NMPD informēja, ka vēl trīs avārijā iesaistītie – divi vīrieši un sieviete – tika nogādāti slimnīcās, tostarp Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā un Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā. Cietušie guvuši traumas un tālākā palīdzība tiks sniegta slimnīcās.

Negadījuma dēļ aizvien ir pilnībā bloķēta satiksme. Negadījumā iesaistītas trīs automašīnas un satiksme bloķēta abos virzienus.

Avārijā gājušas bojā divas personas, kas atradušās automašīnā “Mazda”. Viena automašīnā “Mazda” sēdošas persona ir cietusi, un miesas bojājumus guvuši arī automašīnu “Opel” un “Ford” šoferi.

Saistītās tēmas: AvārijamirušietraģēdijaVentspils šoseja

youtube icon
Abonēt youtube