Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 16. līdz 22. februārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izpaudīsies tavas radošās prasmes, tādējādi gūstot panākumus uzņēmējdarbībā. Sava produkta prezentēšana plašākam interesentu lokam tiks pamanīta un klientu loks augs lielāks. Peļņa no sadarbības ar ārvalstu partneriem ir gaidāma krietni vien lielāka nekā esi cerējis.

Vērsis

Nāksies pielietot tās zināšanas, kas tika iegūtas pirms vairākiem gadiem. Apbruņojoties ar pacietību un nedaudz papūlējoties, tu atsvaidzināsi savas piemirstās prasmes. Atceries, ka viss ir iespējams! Neplānoti izdevumi saistībā ar vajadzībām mājai un ģimenei var radīt prāta spriedzi.

Dvīņi

Īsi komandējumi, nelieli braucieni saistībā ar darbu atsvaidzinās tavu ikdienu. Lielākus ieguldījumus uzņēmējdarbības attīstībā ir ieteicams atlikt uz vēlāku laiku. Peļņa būs atkarīga no tavas pašsajūtas. Tāpēc vispirms parūpējies par savu veselību un tad varēsi vairāk pelnīt.

Vēzis

Vides maiņa, kurā tu vairs nejūties labi, būs labākā izvēle ceļā uz labu pašsajūtu. Tiks izvērtēts tas, cik daudz enerģijas ieguldīt uzliktajos pienākumos un no kā atteikties un pasaudzēt savu enerģiju. Papildu naudiņas tiks gūtas, pielietojot savas prasmes.

Lauva

Piedzīvotās situācijas ar darba kolektīvu vai komandu liks tev izsecināt to, ka jāpaļaujas tikai un vienīgi uz sevi. Cik paveiksi, tik arī būs. Uzsāksi jaunu projektu. Tava meistarība šonedēļ tiks dāsni atalgota. Nav vēlams tērēt naudu mirkļa vājībām ceļojuma laikā.

Jaunava

Pārmaiņas darbā rosinās atklāsmes par esošo un turpmāko. Tās mudinās tevi ieviest korekcijas profesionālajā darbībā. Tiks pieļauta doma par mācību uzsākšanu, kas noderēs tavā profesijā. Izdevīgs darījums ļaus palielināt savu uzkrājumu. Ieguldījumi dzīves telpas labiekārtošanā būs veiksmīgi

Svari

Tev nemanot, tiksi iesaistīts kādā tev nepatīkamā situācijā, kas saistīta ar attiecībām darba kolektīvā. Kompromiss tiks rasts. Vari saņemt darba piedāvājumu ārzemēs. Pavērsiens romantiskajās attiecībās mudinās apjaust to, cik otrs cilvēks ir svarīgs un nozīmīgs.

Skorpions

Plānotais brauciens uz ārzemēm jaunas pieredzes gūšanas dēļ būs vērtīgs. Dalīšanās savā pieredzē, apmācot un skolojot citus, radīs jaunas sadarbības iespējas. Esi atvērts ceļā uz jauniem izaicinājumiem! Vairāk uzmanības tiks veltīts mīļotajam cilvēkam.

Strēlnieks

Klāt nākušie pienākumi radīs diezgan lielu mentālo slodzi. Nāksies saskarties ar darbiem, kas nekad līdz šim vēl nav veikti. Neraizējies, jo iemācīsies darīšanas procesā un gūsi vērtīgu pieredzi. Netērējot lielveikalā uz akcijas precēm, lai arī vilinājums par krišanu kārdinājumā būs liels, spēsi iekrāt.

Mežāzis

Labas ziņas tiks saņemtas par iespējamo sadarbību. Ņemot visu vadīšanu savās rokās, tu būsi drošs par to, ka viss tiks izdarīts perfekti un bez kļūdām. Tava iniciatīva būs panākumu vērta. Saplāno rūpīgāk savu iepirkumu sarakstu, pirms dodies iepirkties!

Ūdensvīrs

Sarežģījušos situāciju ar priekšniecību atrisināsi viegli, pielietojot kādu no savām oriģinālajām metodēm. Neliela humora deva var būt labākais no taviem trumpjiem, ko likt lietā, lai sasniegtu savu mērķi. Ieguvums radīs prieka un gandarījumu sajūtu. Tiks saņemta papildus nauda.

Zivis

Tava pacietība un sajūta, ka viss notiek tā kā tam ir jānotiek, būs galvenais virzītājspēks ceļā uz vēl lielākiem panākumiem karjerā. Peļņa šonedēļ būs atkarīga no tavas profesionalitātes un meistarības līmeņa. Dziļi sirdī klusi snaudošā romantika lēnām modīsies no ziemas miega!

Lasiet arī: Krievijā kolonijā miris opozīcijas politiķis Aleksejs Navaļnijs

Lasiet arī: «Ļoti, ļoti svētīgi» – Samanta Tīna pirms kāzām ievērojusi 40 dienu askēzi

Lasiet arī: VIDEO | Iepazīsties, jaunā parauga pase – ar ko tā atšķiras no iepriekšējās

Lasiet arī: Rīgas domē atbalsta nosaukumu maiņu Maskavas ielai un citām ielām tās tuvumā

Lasiet arī: Pirmais klients Lidl atvēršanu Jelgavā gaidījis kopš iepriekšējās dienas vakara

Lasiet arī: Alfonsa sindroms – četras zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visbiežāk dzīvo uz sieviešu rēķina

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube