Publicitātes foto

Ādas attīrīšana ir viens no pirmajiem un svarīgākajiem sejas kopšanas etapiem. Lai sejas āda būtu veselīga ikdienā, ir jāievēro daži svarīgi soļi gan no rīta, gan vakaros, stāsta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā (ārstniecības persona) Diāna Petuhova.

Vakaros svarīgi ievērot: 

  1. Ādas attīrīšana ar micerālo ūdeni.
  2. Ādas attīrīšana ar attīrošu līdzekli (putas, gēls, pieniņš). Vieglas masāžas kustības, atkārtot 2x, noskalot ar ūdeni.
  3. Ādas tonizācija ar toniku.
  4. Serums
  5. Krēms

Dienā svarīgi ievērot:

  1. Ādas attīrīšana ar attīrošu līdzekli (putas, gēls, pieniņš). Vieglas masāžas kustības 1x, noskalot ar ūdeni.
  2. Serums
  3. Krēms
  4. SPF 30-50

Sausa, jutīga āda – ādas attīrīšanai izmantot pieniņu vai putiņas, kas nomierina, pabaro un mitrina. Toniks – nomierinošs, mitrinošs vai atsvaidzinošs. Serums – eļļas bāzes, bet ne tīra eļļa, C vitamīns, niacinamīds, cinks, B vitamīns, hialuronskābe, azalainskābe, pienskābe, keramīdi, panthenols u.c. Krēms – nomierinošs, mīkstinošs, barojošs un mitrinošs. Jutīgas, apsārtušas vadīties pēc atslēgas vārda – anti-redness, capillary (azelainskābe, d-pantenols, k vit, c vit, trioplonīns, keramīdi u.c. Sausa – barojošs, reģenerējošs, atjaunojošs (ksilīts, jojoba eļļa, glikoproteīns, chronoxine, urīnviela, glicerīns, likohalkons A, pantenols.

Taukaina, problemātiska – salicilskābe, glikolskābe, azelainskābe, pienskābe, cinks, ksiliots, mikrobiotas regulators, retinols, C vitamīns, mandeļskābe, heksilrezorcinols, alfa arbutīns, kojskābe. Attīrīšanai izmantot putas vai gēlu.

Kombinēta, normāla – urīnviena, C vitamīns, azelainskabe, pienskābe, mikrobiotas regulātors, A vitamīns, keramīdi, urīnviela u.t.t. Attīrīšanai izmantot putas vai gēlu.

Pigmentācija, akne rētas – glikolskābe, pienskābe, kojskābe, fitīnskābe, retinols, C vitamīns, arbutīns, salicilskābe. Attīrīšanai izmantot putiņas vai gēlu.

Lasiet arī: Emociju vētras un jaunas iepazīšanās – mīlestības horoskops martam

Lasiet arī:  Noskaidroti gada labākie kāzu fotogrāfi un videogrāfi Latvijā

Lasiet arī:  Vai trauki plīst uz laimi? Ko atklāj ezotēriķi un tautas gudrības

Lasiet arī:  Četras reizes tuvu nāvei – Gustavo uzraksta  autobiogrāfiju par pārdzīvoto un attiecību aizkulisēm

Lasiet arī: VIDEO | «Ko tu lūr’» – šovu zvaigzne Magone ierakstījusi dziesmu

Lasiet arī: Desmit pazīmes, kas liecina, ka tev piemīt dziednieka spējas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Diāna Petuhovakosmetoloģesejas tīrīšana

youtube icon
Abonēt youtube