Marta Ritova. Foto: Instagram @martaritova

Pavasaris ir laiks, kurā mostas daba, smaids aizstāj ziemas drūmumu un nereti dvēsele sauc pēc pārmaiņām dažādās dzīves jomās. Lai ikkatram būtu vieglāk slaucīt putekļus no saviem mīlestības stāstiem un, iespējams, tomēr izmest veco koferi, pēc ilgākas radoša klusuma pauzes, emocionālo dziesmu autore Marta Ritova atgriežas ar skaņdarbu “Parasts mīlestības stāsts”.

Dziesma pamatā ir stāsts par biežu parādību attiecībās, – mirkli, kad attiecības sasniegušas savu beigu posmu, taču esam par aklu vai drīzāk negribam to atzīt. Skaņdarba vēstījums stāsta par to, cik viegli mīlestība var pārvērsties naidā, cik viegli ir apmulst savās emocijās un domās, par to, ka varbūt tiešām reizēm vērts atzīt faktu, ka izlietu ūdeni nesasmelsi un varbūt arī nemaz nevajag.

“Šī dziesma rauj ārā sirdi, tā liek aizdomāties, vai mēs esam tur, kur mums jābūt. Vai mīlam no sirds, vai tikai izliekamies un esam kopā, atceroties skaistas atmiņas,” tā Marta Ritova.

Dziesmas vārdu autors Toms Barons Lūķis teic: “Man šķiet, ka jau saknē mums dažas lietas tomēr mācītas nepareizi. Esi godīgs pret citiem. Nedari citam to, ko pats negribētu, lai tev dara. Un šādu aplamu zinību rezultātā izpratne par pasaules lietu kārtību nekomfortablos dzīves momentos liedz mums iespēju asimilēties un domāt racionāli. Es gribētu teikt, ka esi godīgs pret sevi, dari citam to, ko Tu gribētu, lai dara Tev un tad, gan sarunājoties, gan ieklausoties viens otrā, Jūs spēsiet atšķirt vieglus strīdus no velti tērēta laika. Mīlestība ir sasodīti forša, meklējiet to uzreiz pēc dziesmas noklausīšanās.”

Dziesmu producējis Kristaps Ērglis, kuru plašāk pazīstam kā grupas “Triana Park” basģitāristu. Iepriekš kopā izdotas dziesmas “Apskauj mani”, “Es Tev teikšu” un “Mums viss vēl būs”. Marta, komentējot šo sadarbību, norāda: “Kristaps vienmēr atrod īsto sajūtu dziesmai, ar viņu ir ļoti viegli sastrādāties. Prieks, ka mums atkal izdevies kas ausīm baudāms. “

Lasiet arī: Gudrības un zintis, kāpēc poda vāks tualetē vienmēr jātur ciet

Lasiet arī: «Lūdzu, vairs nevairojaties» – sekotāji Didrihsonei pārmet pārlieku biežu atpūtu bez bērna

Lasiet arī: Medijs: Krievijas prezidenta «vēlēšanās» viltoto balsu skaits ir rekordliels

Lasiet arī: Valsts kanceleja par 34 000 eiro pirks koučinga pakalpojumu; soctīklos «šūmējas»

Lasiet arī: Labāko draugu horoskops: ciešākās draudzības saites, ko katrai no zodiaka zīmēm sola zvaigznes

Lasiet arī: Lelde Ceriņa publisko seksīgus foto un dalās pārdomās par dzīvi pēc šķiršanās

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Marta RitovaToms Barons Lūķis

youtube icon
Abonēt youtube