Foto: Rīta kafija

Ceturtdien un piektdien, 21. un 22. martā, debesis aizklās mākoņi, vietām austrumos skaidrosies. Ceturtdien lielākajā diennakts daļā  dažviet gaidāmi nelieli nokrišņi, bet pēcpusdienā Latvijas teritorijai no rietumiem pietuvosies nokrišņu zona – rietumu un centrālajos rajonos līs.

Piektdien palaikam līs lielākajā valsts daļā, informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, kas piektdien priekšpusdienā pastiprināsies no dienvidrietumiem, dienvidiem, pēcpusdienā piekrastes rajonos brāzmās sasniedzot 15-16 m/s.

Gaisa temperatūra pakāpeniski nedaudz paaugstināsies, dienās sasniedzot +3…+9 grādus, savukārt naktīs zem 0 grādu atzīmes termometra stabiņš noslīdēs vien vietām austrumu rajonos.

Sestdien Latvijā turpinās ieplūst siltāka gaisa masa un laika apstākļus turpinās noteikt ciklonu darbība, līdz ar to gaisa temperatūra vēl nedaudz paaugstināsies, bet laiks kļūs vējaināks un nokrišņiem bagātāks. Naktīs sals valsts teritorijas lielākajā daļā atkāpsies, un dienās termometra stabiņš vietām jau atkal sasniegs +11 grādu atzīmi.

Svētdien un marta pēdējās nedēļas iesākumā Latvijas teritorijai pietuvosies jauns aktīvs ciklons. Visā valsts teritorijā gaidāms lietus un slapjš sniegs, vietām nokrišņi būs stipri. Atsevišķos rajonos veidosies arī slapja sniega nogulums. Dominēs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, kas svētdien austrumu rajonos brāzmās sasniegs 15-18 m/s.

Lasiet arī: Gudrības un zintis, kāpēc poda vāks tualetē vienmēr jātur ciet

Lasiet arī: «Lūdzu, vairs nevairojaties» – sekotāji Didrihsonei pārmet pārlieku biežu atpūtu bez bērna

Lasiet arī: Medijs: Krievijas prezidenta «vēlēšanās» viltoto balsu skaits ir rekordliels

Lasiet arī: Valsts kanceleja par 34 000 eiro pirks koučinga pakalpojumu; soctīklos «šūmējas»

Lasiet arī: Labāko draugu horoskops: ciešākās draudzības saites, ko katrai no zodiaka zīmēm sola zvaigznes

Lasiet arī: Lelde Ceriņa publisko seksīgus foto un dalās pārdomās par dzīvi pēc šķiršanās

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube