Elīna Didrihsone. Foto: Instagram @didrihsoonee

“Labi, es šodien neizskatos labi, bet kā es iekšēji jūtos? Tieši tikpat, kā es izskatos! Ja man lielāku pārliecību dod tas, ka es esmu sevi savedusi kārtībā, kur tev ir problēmas pusstundu veltīt savam izskatam pie spoguļa?” vietnē “Instagram” pārdomās par nepieciešamību būt sakoptai un izskatīties labi dalās uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone.

“Tas ir sarežģīti? Tu kā sieviete jutīsies sakoptāka, tev nebūs jānovērš skatiens kaut kur, ka tev ir pumpas izlīdušas un mati netīri, un tu viņus centies vēl kaut kā pieglaust. Es sapratu – es negribu tāda būt!” vietnē “Instagram” publiskotajā video stāsta Didrihsone.

“Te nav runa par to, ka visu laiku esi kā caca vai kaut kā tā. Nē! Es vienkārši sakopju sevi no rīta un, manuprāt, tas ir tikai kā kompliments tev kā cilvēkam, ka tu tam velti laiku. Nav kauns, ka tu pēkšņi kādu pazīstamo satiksi veikalā un padomāsi: “Bāc, sliktā matu diena un es vēl tieši šodien tevi satieku!” Bet, kāpēc tev ir slikta matu diena? Tāpēc, ka tev bija slinkums matus izmazgāt?” retoriski vaicā Didrihsone, piebilstot, ka nav jau tik grūti savest sevi kārtībā.

Kā ierasts, pie Didrihsones ieraksta sekotājas dalījušās savā pieredzē un pārdomās par tēmu, vairākumam lietotāju piekrītot influenceres teiktajam un dažai labai pasmejoties par Didrihsones apzīmējumu “slikta matu diena”.

“Kad atnāku uz darbu sievišķīga (svārkos vai kleitā) un sakrāsojusies, viemmēr prasa: “Tu uz randiņu?” [Kad] esmu nekāda, prasa:  “Tu slima?” Vienmēr kādam būs iebildumi. Tāpēc man vienalga, ko citi domā vai saka. Gribēšu, atnākšu uz darbu svārkos, gribēšu – atnākšu biksēs,” pieredzē dalās kāda sociālā tīkla lietotāja.

Tomēr daļa pauž arī pretēju viedokli, uzskatot, ka vajadzētu būt vienalga, ko citi par tevi domā. “Kāpēc mums ir jādomā par to, ko kāds par mani domā? Esam tādi, kādi esam, un tev nav nevienam jāpaskaidro, kāpēc nepaspēji matus izmazgāt. Pārāk daudz laiku veltām tam. Dzīvojam sev un savai ģimenei!!!” komentē “Instagram” lietotāja ieva.vaciete. Kāda cita interneta lietotāja norāda: “Galvenais, ka prieks sirdī. Es, piemēram, staigāju krokšos, bet ausīs man ir zelta auskari.  Man pašai patīk, kā izskatās!”

“Nu, ja tu knapi vari no rīta atvērt acis pēc negulētas nakts ar mazu bērnu, lai aizietu uz darbu, tad arī tā 1/2 h ir grūti atrodama. Bet es mācos tomēr sevi neatstāt pēdējā vietā,” pārdomās dalās vēl kāda no Didrihsones sekotājām.

“Ja labu kosmētiku,var nopirkt, tad jau nekas… Nebojā ādu.. Bet ne jau visiem ir pietiekami līdzekļi, tam, manuprāt, tas nav labs piemērs jaunām meitenēm, ka, ja kāda pumpa redzama, tad uzreiz tonālais jāsmērē. Cerams, meitenes to saprot, ka nekas slikts arī nebūs, ja kāds ieraudzīs viņu nepilnības. Sievietes vispār ir ļoti nepārliecinātas par savu izskatu,” pretējās domās ir vēl kāda “Instagram” lietotāja.

Tikmēr kāda sociālā tīkla lietotāja Didrihsonei iesaka: “Salīdzini savas vecās fotogrāfijas, kad tikko sāki visu šo, un tad varbūt ieraudzīsi, cik agrāk biji skaista. Šis tēls, ko esi izveidojusi, diemžēl nav skaistums.”

“Es tikai par to, ka sievietes sakopjas pirms iziet no mājas nevis izlien no gultas un aiziet. Bomžaras tās ir, ne sievietes. Bet, cik atceros, Elīnai pašai bija slinkums matus mazgāt un pusi galvas tik apmazgāja vai iebēra bērnu pūderi, kuru pa gabalu jau var redzēt …kaut kādas pretrunas,” Didrihsones video komentē kaleejamadara.

Savukārt adelematroze pie ieraksta aicina: “Reāli man nezskauž (Bet, cik var visās intervijās runāt vienu un to pašu. Nu lūdzu, pasniedz ko jaunu, lūdzu).”

Lasiet arī: VIDEO | Publisko video, kā šobrīd izskatās okupantu nopostītā Časivjara Ukrainā

Lasiet arī: «Lielās mutācijas grūtākie gadi!» – astroloģe atklāj, kas pasaulē gaidāms līdz 2026. gadam

Lasiet arī: Latvijā joprojām uzstājas Krievijai lojālie mūziķi; sabiedrību aicina vērsties pret šādiem koncertiem

Lasiet arī: Inese Šlesere apmeklē modes skati, rotājusies ar teju 9000 eiro vērtu brošu

Lasiet arī:  Kariņš par lidojumiem: Tagad uzzinot, cik tas maksāja, paceļas uzacis

Lasiet arī:  Sapņi piepildīsies! Trīs zodiaka zīmes, ko labvēlīgi ietekmēs retrogrādais Merkurs

Lasiet arī: VIDEO | “Zini ko, tad beidzam!» – Volmārs intervijas vidū pamet Kaimiņa raidījumu 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Elīna Didrihsone

youtube icon
Abonēt youtube