Foto: Pexels/Juan Vargas

Plutons ir dziļu pārvērtību, personīgās atdzimšanas, kā arī daudzu “aizliegto” tēmu planēta. Taču no šīs planētas un tās ietekmes nav jābaidās. Plutons ir gudrs skolotājs, kas atklāj, kurās no jomām mēs katrs varam sevi uzlabot. Katru gadu Plutons sāk savu retrogrādo kustību aptuveni vienā un tajā pašā periodā un ilgst vairāk nekā četrus mēnešus. Šogad Plutons kustēsies retrogrādā virzienā no maija sākuma līdz 12. oktobrim, vēsta Wday.

Savu kustību tas sāk Ūdensvīrā, un jau septembrī pārceļas uz Mežāža zvaigznāju. Tieši tāpēc zemāk minētās piecas zodiaka zīmes visspēcīgāk izjutīs retrogrādā Plutona ietekmi.

Mežāzis

Mežāži ir pieraduši dzīvi veltīt darbam. Ja tas būtu iespējams, viņi veidotu personīgo dzīvi ar saviem projektiem. Tomēr jūs nevarat nopelnīt visu pasaules naudu, un gudrais Plutons jums to pieklājīgi atgādinās. Iespējamās izmaiņas finansēs radīs pārmaiņas pašapziņā un sevis pieņemšanā. Atcerieties, ka jūsu produktivitāte ir brīnišķīga un izcila īpašība, taču rūpēšanās par sevi ļaus jums būt vēl produktīvākam. Jūs taču negribētu palaist garām kādu interesantu projektu veselības problēmu dēļ?!

Vērsis

Vērsim tuvojas laiks, kad darbā sevi jāparāda pilnā krāšņumā! Retrogrādais Plutons sāks pārvietoties pa jūsu astrokartes atpazīstamības un sociālā statusa māju. Jūs skaidri redzēsiet savus mērķus un vadlīnijas, kā arī sapratīsiet, kā efektīvāk sasniegt to, ko vēlaties darbā. Tomēr sarunās ar kolēģiem esiet uzmanīgi: neļaujiet sev pārāk augstu celt degunu gaisā, pretējā gadījumā slepeni skauģi ātri izdomās plānu, kā jūs “nomierināt”.

Lauva

Nopietnas pārmaiņas skars jūsu ilgtermiņa attiecību sfēru. Ja jums jau ir attiecības, tad tās tiks pakļautas daudziem pārbaudījumiem no Visuma. Ja esat viens, tad pastāv iespēja satikt karmisku partneri. Ne katrā lietā jāmetas, zaudējot prātu un nedomājot. Dažreiz labāk ir “apturēt” sevi un izsvērt visus plusus un mīnusus.

Skorpions

Skorpioni sajutīs spēcīgo retrogrādā Plutona ietekmi, jo Plutons ir viena no viņu valdošajām planētām. Jāatceras bērnība: priecīgi un ne tik priecīgi brīži. Jūs varat piedzīvot līdzīgas situācijas kā pusaudžu un skolas gados. Uzņemieties atbildību par savu dzīvi. Atcerieties: notikušais jau ir pagājis, tagad jūs esat pieaudzis un varat citādi reaģēt uz situāciju, kas ir līdzīga situācijai jūsu bērnībā.

Ūdensvīrs

2024. gads Ūdensvīram ir viens no grūtākajiem gadiem. Daudzi cikli tuvojas beigām. Ir pienācis laiks jaunam laikmetam! Šogad Plutona retrogrāds sākas jūsu zodiaka zīmē. Plutons pārbaudīs jūsu pašcieņu, ego un vispārējo personību. Septembrī sagaidiet daudz mājienu no Visuma.

Lasiet arī: Mūžībā devies kādreizējais finanšu ministrs Andris Vilks

Lasiet arī: Krievijā draud nogremdēt un pārvērst pelnos Rietumus, reaģējot uz Ukrainai piešķirto palīdzību

Lasiet arī: Pavasarīgais siltums atgriežas; nedēļas vidū iespējami +24 grādi

Lasiet arī:  Viena diena Latvijā – aicina piedalīties dabas vērošanas zibakcijā

Lasiet arī: Dāmas uzplauks kā krāšņākie ziedi – mīlestības un attiecību horoskops maijam

Lasiet arī: Pirms fināla no šova Balss maskā izstājas Lelde Dreimane

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube