Gudrs cilvēks no visa var iegūt mācību: no vientulības, arī no attiecībām. Kad mēs zaudējam kaut ko – mudīgi atrodam vietā kaut ko citu. Pēc šķiršanās ar vīrieti, mums ir iespēja atrast sevi. Un, ja vien sieviete ir pietiekoši gudra, lai pareizi paskatītos uz šo jautājumu, tad statusā brīva sieviete šo situāciju var izmantot par labu sev un turpmākajām attiecībām.

Confidence

1. Vientulībā ir savs šarms. Pirmkārt, tas nav viegli – būt vienatnē ar savām domām, bet galu galā tu saproti: tev ir iespēja pārdomāt visu, lai nonāktu pie pareizajiem secinājumiem un saprast savas izjūtas. Galu galā, tu sāksi labāk izprast sevi un cilvēkus.

2. Tu sāc baudīt ballītes un citas lietas viena pati. Vispirms aiziet kaut kur vienai šķiet biedējoši, bet pēc tam tu viegli vari izplest savus spārnus un iemācīties komunicēt ar cilvēkiem pati – viena pati.

3. Tu iemācies novērtēt draudzību. Tie, kas ir precējušies vai kuriem ir attiecības, protams, nav bez draugiem, bet, kad tu esi viens pats, tev ir laiks, lai savu draudzību ar draugiem koptu. Draudzībai ir viens liels pluss,  ka jūs varat būt ar kādu emocionāli tuvu, bet bez sāpēm un saistībām, kuras var būt saistītas ar romantiskām attiecībām. Turklāt favorīts var arī nebūt viens, jūs varat iegūt tik daudz  draugu, cik vien vēlaties.

4. Tu vari veltīt sev vairāk laika. Tagad, neviens tevi netraucē, vari pievērst uzmanību savām interesēm un personīgai izaugsmei, un tas ir tik svarīgi – būt individuālai personao. Tu vari pieņemt lēmumus neskaitoties ar savu otru pusi, un iet tur, kur tu vēlies- pat uz savas mīļākās grupas koncertu, pat uz konceptuālu melnbaltu filmu malajiešu valodā ar subtitriem angļu valodā.

5. Tu sāc saprast, ka dzīvē ir kaut kas vēl, izņemot attiecības, iepazīšanos un mīlestības pieredzes. Ikviens jums pateiks, ka dzīve ir kaut kas daudz vairāk, nekā savas otrās pusītes meklēšana. Jā, mīļotais cilvēks – tā ir svarīga daļa no dzīves, bet tomēr ne vienīgā.

confident

6. Tu esi kļuvusi stiprāka, un tas ir lieliski, jo tu iemācies risināt problēmas pati, bez neviena palīdzības. Vispirms tev noteikti šķita, ka tu neko nevarēsi izdarīt pati, bet ar laiku tu sāc būt arvien stiprāka, drosmīgāka un tev vairs nešķiet, ka dzīve bez otrās pusītes ir grūta.

7. Tu iemācies sevi apmierināt līdz pilnībai. Tev ir daudz iespēju, lai to praktizētu. Tā rezultātā, iespējamība sasniegt orgasmu sasniedz 100 % atzīmi. Tas ir noderīgi arī jaunajām attiecībām: tu parādīsi savam jaunajam partnerim, kur šie burvju punkti atrodas, un kā ar tiem viņam rīkoties.

8. Tu beidzot saproti, ko tu patiešām sagaidi no partnera. Lēkājot no vienām attiecībām uz citām, var kaut palaist garām. Kad tu esi viena jau kādu laiku, tu sāc saprast, kādas lietas tevi vilina partnerī, un sāc cienīt dažādas īpašības. Tas nenozīmē, ka tev obligāti ir jāpaaugstina savas prasības, tu pati nolem, kas tev ir svarīgi tavā nākamajā partnerī.

Common Qualities Of Confident Women

 

9. Tu sāc nodarboties ar to, kas ir noderīgi un sniedz jēgu, nevis pavadi bezjēdzīgi laiku. Tagad tu vari sākt koncentrēties savai karjerai, pašrealizēties, realizēt savus sapņus un piepildīt mērķus!

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube