Kembridžas hercogienes matu meistars Ričards Vards (Richard Ward) atklāja šiku matu noslēpumus. Viņš saka, ka nepieciešams sekot līdzi pāris vienkāršiem noteikumiem, lai katra daiļā dzimuma pārstāve varētu lepoties ar saviem matiem.

1. Matu kopšanai izmantojiet argāna eļļu

Pēc Ričarda teiktā, nav nepieciešams ieguldīt līdzekļus korporatīvo reklāmu trikos. Ja tiek pārspīlēts ar matu maskām, balzāmiem un pūšamajiem līdzekļiem, matu stāvoklis tikai pasliktināsies. Viņš sievietēm iesaka lietot argāna eļļu, kas aktīvi baro un atjauno matus, sniedzot tiem spīdumu, novēršot blāvu un trauslu matu paskatu.

2. Iegādājieties jaudīgu un funkcionālu matu fēnu

Matu kvalitāti un sakārtojumu bieži vien ietekmē fēns, kas tiek izmantots. Izmantojot fēnu ar dažādiem režīmiem, kas regulē temperatūru un gaisa plūsmu, jūs varat saviem matiem dot skaistu apjomu un tos nepārkarsēt.

3. izmantojiet matu suku ar dabīgiem sariem

Frizieris Ričards stingri neiesaka sievietēm iegādāties ķemmes un sukas ar plastmasas vai metāla sariem, jo tas negatīvi ietekmējot ne tikai matus, bet arī galvas ādu.

4. Apgrieziet sašķeltos matu galus

Sievietei ir jāseko līdzi tam, lai matu gali nebūtu sašķelti. Garus matus nepieciešams apgriezt 2-3 reizes mēnesī par 1-2 centimetriem.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube