Pasākumam “Pīļu skrējiens 2016” šodien pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieki, sacīja pasākuma rīkotāji.

Līdz pasākuma sākumam plkst.12 bija reģistrējušies jau 305 dalībnieki un rīkotāji izteica cerību, ka pasākuma norises laikā līdz plkst.14 dalībnieku skaits varētu sasniegt 400.

Pērn pasākumā piedalījās ap 300 dalībnieki.

Pasākuma dalībniekus ar uzrunām sveica aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Atbalsta fonda pārstāvis Normunds Beļskis.

“Pīļu skrējiens 2016” raisīja vairāk nekā 100 skatītāju un līdzjutēju interesi.

Šodien Rīgas kanālā starp Operas tiltiņu un Brīvības pieminekli norisinās nu jau par tradīciju kļuvušais pasākums “Pīļu skrējiens 2016” vīriešu veselības atbalstam.

Pasākumu organizē vīriešu organizācijas “Round Table” Latvijas klubs sadarbībā ar Rīgas Austrumu klīnisko universitātes slimnīcu un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Atbalsta fondu.

Par pērn saziedotajiem līdzekļiem bezmaksas konsultācijas saņēma 103 vīrieši, kuru laikā papildus ārsta urologa konsultācijai tika veikta arī ultrasonoskopiska nieru, urīnpūšļa un prostatas izmeklēšana. Bezmaksas konsultācijas Gulbenes doktorātā sniedza Austrumu slimnīcas Uroloģijas klīnikas speciālisti Vilnis Lietuvietis un Sergejs Beketovs.

Pasākuma laikā, ziedojot piecus eiro, dalībniekam tiek piešķirts pīlītes kārtas numurs, kas savukārt atbilst vienai no pīlītēm, kuras tiek peldinātas kanālā – “Pīļu skrējienā 2016”. Jebkura pasākumā ziedotā summa tiks izlietota vīriešu bezmaksas veselības pārbaudei, bet ātrākās pīlītes iegūs dažādas atbalstītāju sarūpētās balvas.

Par muzikālo noformējumu pasākuma laikā rūpējas dziedātājs Normunds Rutulis un enerģiskā grupa “Rock’n’Berries“. Pie dīdžeja pults atrodas “DJ Monsta”.

Informācija: BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas: BNSPīļu skrējiensSports

youtube icon
Abonēt youtube