Pavasara silto laiku, kaut arī tās varbūt ir tikai dažas dienas, nav iespējams izbaudīt labāk par pašas Latvijas apceļošanu. Šoreiz par pašmāju tūrisma galamērķi var kļūt Kurzemes pilsēta Ventspils.

No 3.maija Ventspilī ir atsācis kursēt Mazbānītis, kas vizina tūristus gan pa 1,4 km garu loku Jūrmalas parkā, gan pa izbūvēto jauno Kalna līniju, kuras kopgarums ir 3 kilometri.

Jauno sezonu uzsācis Ventspils Piedzīvojumu Parks / Lemberga hūte, piedāvājot arī divas jaunas piepūšamās atrakcijas “Kuģis” un “Osta”. Kopumā Piedzīvojumu parkā pieejamas vairāk kā 20 dažādas atrakcijas.

Interesenti var uzsākt arī veikošanas sezonu Piedzīvojumu parka Veikparkā. Ir iespēja pieteikties arī uz peintbola spēli, kurā var piedalīties no 12 gadu vecuma.

Savu 22.sezonu uzsācis viens no iecienītākajiem Ventspils tūrisma objektiem – „Hercogs Jēkabs”. Braucienā ar kuģīti pasažieriem ir iespēja ne tikai apskatīt vecpilsētu un Ventas upes grīvu, bet arī tuvumā ieraudzīt lielos kuģus, kuri ostā iekrauj vai izkrauj kravas, redzēt darbībā ostas termināļus.

Pēc ziemas pārtraukuma sezonu uzsācis Ventspils Piejūras Brivdabas Muzejs. Muzeja krājumu veido vairāk nekā 24 000 priekšmetu, kas izvietoti iekštelpu un brīvdabas ekspozīcijā

 

Saistītās tēmas: muzejiTūrismsVentspils

youtube icon
Abonēt youtube