Šorīt, 6. jūlijā par pārsteigumu parūpējās popmūzikas dīva Kailija Minoga. Dziedātāja sociālajos tīklos ar uzrakstu “Let’s GO” ievietojusi bildi, kurā redzama skrienam pa foajē kāzu kleitā. Vai tiešām austrāliešu megazvaigzne beidzot iestūrējusi laulības ostā?

Gada sākumā dziedātāja Kailija Minoga atsauca saderināšanos ar britu aktieri Džošua Sase (Joshua Sasse).48 gadus vecā Minoga un 29 gadus vecais britu aktieris Sase satikās sešus mēnešus. Abu šķiršanās bija liels pārsteigums daudziem.

Taču, jau aprīlī parādījās ziņas par austrāliešu zvaigznes jaunajām attiecībām. Kā rakstīja prestižais britu laikraksts “The Guardian” popmūzikas princese varētu kļūt par īstu princesi. Izrādās, pēc daudzu gadu draudzības romantiskas jūtas uzvirmoja starp viņu un britu prinča Čarlza brāli Jorkas Hercogu Endrju. Abi kopīgi atpūtās Karalienes rezidencē Austrālijā un pat apmeklēja Lielbritānijas tirdzniecības un industrijas kameras oficiālās vakariņas.

Tiesa oficiāli abu attiecību status ir “mēs esam tikai draugi”. Minoga tiek uzskatīta par geju stila ikonu un intervijās viņa ir norādījusi, ka laulības ostā iestūrēs tikai tur, kur ir legalizētas arī homoseksuālu pāru attiecības. Dziedātāja šobrīd ar koncertiem atrodas Amerikā. Un tur šobrīd uzturas arī uzņēmēju delegācija no Lielbritānijas, kuras priekšgalā ir arī princis Endrjū. Tāpēc dziedātājas sociālajos tīklos ievietotā fotogrāfija ir izraisījusi milzu ažiotāžu. Vai tiešām popmūzikas princese ir kļuvusi par īstu britu princesi? Dziedātājas menedžments presei nekādas atbildes nesniedz un arī prinča komentārus nevienam nav izdevies dzirdēt. 

 

Foto: instagram.com

Saistītās tēmas: Kailija MinogaKāzasPrincis Endrjū

youtube icon
Abonēt youtube