Šo sestdien, 14.oktobrī,  hiphopa mūziķis – Reiks kopā ar  hiphopa izpildītāju – Elfu  prezentēs jaunāko singlu un tā videoklipu “Zvaigznes”, kas sniegs ieskatu pavasarī gaidāmajā Reika debijas solo albumā “Ir visur”.

14.oktobrī Multikino “Kino Nakts” ietvaros notiks Reika un Elfa singla un videoklipa “Zvaigznes” prezentācija uz lielā ekrāna. Prezentācijas apmeklētājiem būs iespēja ne tikai pirmajiem noskatīties jauno videoklipu un uzzināt gaidāmos jaunumus, bet arī klātienē satikt mūziķus, nobildēties, aprunāties, kā arī noklausīties populārāko dziesmu dzīvo izpildījumu. Ierašanās no plkst. 19:30, prezentācijas sākums 20:00, Multikino 2. stāvā 7.auditorijā.  Prezentācijas apmeklējums „Kino Nakts” apmeklētājiem ir bez maksas. Kino Nakts biļetes cena ir 9,99 €.

Afterparty norisināsies klubā FIRST МИР. Paredzēta īpaša vakara programma, kuras laikā notiks arī jaunā singla “Zvaigznes” pirmatskaņojums dzīvajā izpildījumā. Koncertā piedalīsies hiphopa izpildītāji Reiks, Elfs unDeniss, kā arī pasākuma īpašie viesi Fakts un Edavārdi, kas pasākumā izpildīs aktuālāko no savām programmām.
Pasākums reizē atklās arī Reika rudens tūri “No rajona uz zvaigznēm”, kuras ietvaros tiks izpildīti visi populārākie līdz šim izdotie Reika singli. Ieeja klubā bez maksas no 18 gadiem. Koncertprogrammas sākums 1:00.
Avots: urbanconcept.lv

Saistītās tēmas: ReiksSingla prezentēšana

youtube icon
Abonēt youtube