Latvijas boksera Maira Brieža ģimenē šajās dienās sagaidīts pieaugums – sieva Jūlija viņam dāvājusi jau trešo dēlu, bet vēl divi 13 gadus veci dvīņi no iepriekšējām attiecībām kopā ar mammu dzīvo Lielbritānijā.

Briedis un viņa mīļotā ģimenes pieaugumu nav komentējuši, un arī gaidību laikā nedz viens, nedz otrs publiski par to nerunāja. Tiesa, pašmāju dzeltenā prese jau pērn rudenī vēstīja, ka sportista mīļotās auguma aprises un sejas vaibsti vedina domāt, ka viņa ir mātes cerībās.

Iespējams, lai nenovērstu uzmanību no gaidāmās cīņas, par Briežu ģimenes gaidāmo papildinājumu publiski tikpat kā nekas nebija izskanējis. Nu par viņu priecājas arī kaimiņi mājā Pārdaugavā, kur bokseris pērn iegādājies dzīvokli. Tieši pēc boksera iniciatīvas ēka apjozta ar žogu, ierīkoti koda vārtiņi staigāšanai un ar pulti aprīkoti vārti automašīnām. Laulībā ar sievu Jūliju Mairim ir arī divi dēli Rafaels un Brendans. Savukārt no iepriekšējām attiecībām sportistam ir 13 gadu veci dvīņi Ričards Daniels un Deivids Kristaps, kuri kopā ar mammu dzīvo Lielbritānijā.

Avots: Laikraksts “Kas Jauns”

Foto: RK arhīvs

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube