Viena no seksa verdzenēm, ko 2014.gada augustā nolaupīja no maza ciematiņa, kas atrodas Irākas ziemeļos un turēja gūstā vienā no teroristu – kaujinieku organizācijām, izstāstījusi par šausmām, ko viņai un citām sievietēm nācās piedzīvot.

Pēc viņas vārdiem, viņa nokļuva gūstā pie šiem teroristiem, kad bija 17 gadus veca. Kopumā viņa verdzībā pavadīja deviņus mēnešos un visu šo laiku domāja par pašnāvību. Pirmo reizi viņa izlēma padarīt sev galu, kad uzzināja, ka drīz viņu izvaros džihādists, bet viņai neizdevās realizēt savu ieceri.

“Es uzsēju sev uz kakla lakatiņu un vilku to aiz galiem. Es to darīju ar tādu spēku, ka acīs man plīsa asinsvadi, manas acis burtiski dega. Es sajutu spēcīgu reiboni. Tajā brīdī, viens no kaujiniekiem ienāca istabā, norāva no kakla lakatu un iesita man vairākas reizes, līdz es nokritu uz grīdas”, – stāstīja meitene.

Laikā, kad viņa sabija gūstā un viņu regulāri izvaroja, reiz, apreibinājušies ar narkotikām, viņu vienā reizē izvarēja 9 vīrieši. Visbriesmīgākais, ka viņu vidū bijuši arī vīrieši gados. No viena no tādiem, no 60 gadus veca kaujinieka, meitene palika stāvoklī un vēlāk pati savām rokām izdarīja abortu.

Stāstot par spīdzināšanu, viņa apraksta dažādas asiņainas scēnas. Pēc viņas vārdiem, pēc seksa uzbrukumiem vēdera lejasdaļa sāpēja tā, it kā viņa tiktu graizīta ar stiklu. Pie tam, nevienai gūsteknei visu šo laiku ne reizi netika sniegta medicīniskā palīdzība.

Palīdzība nāca tikai no tādām pašām meitenēm. Reiz, kad pēc kārtējās izvarošanas viņai sākās spēcīga asiņošana, viena no sievietēm viņu ielika vannā ar sālītu ūdeni un tā momentā iekrāsojās sārta. Neraugoties uz visām šīm mocībām sievietes cieta arī badu un slāpes. 

“Mana draudzene ielika mani sālsūdens vannā, kas palīdzētu apturēt asiņošanu. Tur es sapratu, ka ūdens sāk kļūt tumšāks, kamēr tas nekļuva pavisam sarkans, ka es, pēc būtības, peldējos vannā, kas bija pilna ar asinīm”, – meitene atceras.

Taču visvairāk meiteni šokēja skats, kas atvērās viņas skatienam pēc dažiem mēnešiem. Sākumā, pāri darītāji nēsāja maskas, tāpēc neviens nezināja viņus pēc sejas. Taču pēc kāda laika viņi tomēr nolēma tās noņemt. Viņas mocītāji izrādījās viņas paziņas, kaimiņi, skolotāji un pat ārsti, kuri bija pievērsušies šim teroristiskajam grupējumam.

Tagad, kad šai meitenei izdevās aizbēgt uz Vāciju, viņa joprojām ļoti bīstas no cilvēkiem ar bārdu. Kā ziņo Dailymail, šīs nelaimīgās meitenes piemērs nav vienīgais. Saskaņā ar statistiku, vairāk kā 7000 sieviešu un bērni ir nokļuvuši šādos apstākļos un cīnās par savu izdzīvošanu.

 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube