Šodien, 10. martā, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Rehabilitācijas klīnika saņēma Bigbank darbinieku ziedojumu 1000 eiro apmērā. Lai gan banka vienmēr aktīvi iesaistās labdarības projektos, šoreiz iniciatīva nāca tieši no darbiniekiem – kolektīvi vienojās dzimšanas dienu dāvanām vienam cilvēkam paredzētos līdzekļus ziedot kādam labākam un cēlākam mērķim. Kopumā Bigbank Latvijas filiālē strādā 75 darbinieki.

Ziedotie līdzekļi tiks novirzīti Rehabilitācijas klīnikas aprīkojuma iegādei, tiks nopirktas nepieciešamās rotaļlietas un terapeitiskais aprīkojums ergoterapijas un logoterapijas kabinetiem. Aprīkojums klīnikai palīdzēs nodrošināt kvalitatīvāku un mūsdienīgāku pieeju mazo pacientu kognitīvo prasmju stimulēšanai. Kopumā papildus aprīkojums palīdzēs atjaunot četrus ergoterapijas un četrus logoterapijas kabinetus.

Mēs esam pateicīgi par ikvienu ziedojumu, un jo īpaši patīkami, kad liela darba kolektīva ietvaros ir kopīga vēlēšanās jubilejā saņemt nevis ziedus vai kādu dāvanu, bet sniegt palīdzību mūsu mazajiem līdzcilvēkiem. Pateicamies Bigbank kolektīvam par iespēju modernizēt un atjaunot mūsu Rehabilitācijas aprīkojumu un būsim priecīgi, ja šim piemēram sekos arī citi! Gaiļezera novietnē rehabilitāciju gan ambulatori, gan stacionārā saņem aptuveni 50 bērnu dienā. Jaunais aprīkojums palīdzēs nodrošināt kvalitatīvu un mūsdienīgu pieeju veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanā, un tā nozīmi izjutīs daudzi pacienti,” stāsta Bērnu slimnīcas fonda pārstāve Ieva Lejniece.

Sabiedriski aktīva dzīve, iesaiste labdarības projektos, kultūras un sporta notikumos ir Bigbank prioritāte jau vairākus gadus, jo uzskatām, ka uzņēmumiem jābūt līdzās savai auditorijai un jāiesaistās tiem veselīgas vides veidošanā. Man ir liels prieks, ka uzņēmuma politiku atbalsta arī Bigbank darbinieki, jo tieši mūsu darbinieku balss bija izšķirošā šī ziedojuma veikšanā,” atzīmē Bigbank Latvijas filiāles vadītājs Artis Bērziņš.

Ziedojums jau šodien tiks nodots Rehabilitācijas klīnikai, un pirmais iegādātais kabineta aprīkojums tiks nogādāts šī gada pavasara beigās.


Foto: publicitātes foto

Saistītās tēmas: BigBanklabdarībaZiedojums

youtube icon
Abonēt youtube